menuMENUHledat

Elon Musk si zahraje v seriálu Teorie velkého třesku

05.11.2015 15:44 | Zdroj: cbs.com
Elon Musk si zahraje v seriálu Teorie velkého třesku

Je oficiálně potvrzené, že se zakladatel Tesla Motors objeví v díle, který se bude v USA poprvé vysílat 26. listopadu. V epizodě o Dni díkuvzdání si Elon Musk zahraje sám sebe. Údajně ho uvidíme v kuchyni při hodně zajímavém rozhovoru s jednou z hlavních postav seriálu – Howardem Wolowitzem. Není to ovšem první průnik Elona Muska do světa televizních seriálů.

O Elonovi není řeč poprvé

Pozorní fanoušci Teorie velkého třesku si možná vzpomenou, že jeho jméno padlo už v devátém díle osmé řady seriálu. V epizodě s názvem The Septum Deviation čekal Leonarda chirurgický zákrok a Sheldon ho společně s Penny a Amy doprovázeli do nemocnice. A právě Amy a Sheldon se v tomhle vydání seriálu vášnivě bavili o Muskovi.

A ti úplně nejpozornější diváci si možná všimli i další zmínky o šéfovi Tesly v oblíbeném seriálu. V bytě u Sheldona a Leonarda totiž visí na zdi černobílá fotografie elektromobilu Tesla.

Muskovi radil i Homer Simpson

Kromě Teorie velkého třesku se letos Elon Musk objevil i v jednom z dílů Simpsonových. S Lízou v něm probíral nejen možnosti elektromobilů, ale taky cestování do vesmíru. Homer navíc Muskovi v díle nazvaném The Musk Who Fell to Earth navrhne pár „vizionářských“ nápadů jako třeba kufr, který se umí sám sbalit, lístky na baseball, které vás samy dovedou k vašemu sedadlu v hledišti, nebo podložku na jógu, která se umí sama srolovat.

Zatím to ale vypadá, že Elon Musk v reálném životě žádný z Homerových nápadů nevyužil. Holt si budeme muset počkat a zatím se na cesty balit sami :-)

Nahoru