menuMENUHledat

Musk: Tesla odhalí nový produkt 17. října

12.10.2016 08:03 | Autor: BP | Zdroj: teslarati.com
 Musk: Tesla odhalí nový produkt 17. října

Elon Musk na Twitteru upozornil, že Tesla odhalí 17. října nový produkt. Dle jeho slov jde o něco zcela nečekaného. Fanoušci začali okamžitě fantazírovat, o co půjde. Jaké jsou možnosti?

Nová, výkonnější kamera

Už v květnu se mluvilo o tom, že Tesla chystá "triple kameru", která by měla rozdělit zpracování různých úhlů pohledů. Využití lepší kamery by mohlo skvěle zapadnout do aktualizace Autopilota a systému na verzi 8.0. V tom se Tesla přiklonila k používání palubního radaru.

Senzor LIDAR

Další možnost představuje senzor LIDAR. Ačkoliv Musk několikrát prohlásil, že tato technologie nemá budoucnost, Tesla LIDAR testuje. Hráči na poli autonomních vozidel, zejména Google, do LIDARu ale vkládají budoucnost. Podle nich jde o jedinou cestu, jak se v této oblasti posunout dál. Senzor LIDAR mapuje laserem okolí, což je podle Muska slepá ulička zejména za zhoršeného počasí. Na druhou stranu byly ve Státech k vidění vozy Tesly s technologií LIDAR na střeše. Proč ji Tesla testuje zatím oficiálně neuvedla.

Přichází druhá část představení Tesla Model 3?

A jako poslední varianta se samozřejmě nabízí dlouho očekávaná druhá část představení Tesla Model 3. Společnost by mohla odhalit více detailů týkající se interiéru nebo displeje. Jak bude vypadat design auta víme, na tom se nejspíš nic zásadního měnit nebude, stejně tak na vybavení.

Co Elon Musk tajně plánuje se zatím můžeme jenom dohadovat. Ale pondělí 17. října se blíží a my si nenecháme utéct žádnou novinku.


This article appeared at TESLARATI. Follow TESLARATI on Twitter.

Nahoru