menuMENUHledat

Musk uspořádal velkolepou párty na oslavu výsledků třetího kvartálu

10.11.2016 10:12 | Autor: BP | Zdroj: teslarati.com
Musk uspořádal velkolepou párty na oslavu výsledků třetího kvartálu

Tesla uspořádala na oslavu skvělých výsledků za třetí kvartál ohromnou párty. A protože Elon Musk není žádný troškař, konala se rovnou na fotbalovém stadionu.

Jídlo, pití, akrobacie a Model 3

Sobotní noc musela být na stadionu Avaya v San Jose v Kalifornii pěkná jízda. Na párty byli pozvání zaměstnanci Tesly spolu s rodinami a přáteli. Krátké a úderné označení “Tesla párty” přivítalo návštěvníky spolu se spoustou alkoholu, živé zábavy a možností potkat pracovníky z úplně jiných regionů.

Jeden z účastníků prozradil, že celá akce by se dala shrnout slovem “energická”. A že má Tesla co slavit! Po tom, co všichni zaměstnanci dřeli jako koně, se konečně začaly ukazovat výsledky. Tesla rozmetala předpoklady analytiků, zda stihne nebo nestihne slíbené dodávky, ale především konečně oznámila zisk!

Kromě jídla, pití, fotbálku a vzdušné akrobacie, Tesla přivezla prototyp stříbrného Modelu 3. Během večera se nový elektromobil stal hlavní atrakcí. Bylo nemožné kolem vozu projít, aniž by někdo nedělal povinnou selfie. Nebo deset selfie.

Elon Musk na scéně

Model 3 se stal centrem pozornosti. Alespoň dokud nedorazil Elon Musk.

Objevil se stylově na AC/DC Back in Black a halekal na účastníky „Tak co lidi, bavíte se?“

Pak pokračoval v proslovu a především děkoval celému svému týmu:

„Jenom jsem vám chtěl pogratulovat za úžasnou práci za poslední kvartál. Svět si jen těžko dokázal představit, že to dokážete. Je mi ctí s vámi pracovat. Jste skvělí, lidi. Neuvěřitelní.“

Musk jednou řekl, že jedna z věcí, ve které je Tesla vážně dobrá, jsou párty. Ani tato akce nebyla výjimkou. A proč ne. Máme pocit, že měnit svět k lepšímu, jako to dělá Tesla, je určitě důvod k oslavě.

This article appeared at TESLARATI. Follow TESLARATI on Twitter.

Galerie k článku

silver-tesla-model-3-front-employee-partyelon-musk-tesla-q3-celebration-party-avaya-stadium-4-335x314elon-musk-tesla-party-jumbo-screen-335x254tesla-employee-friends-family-party-avaya-stadium-652x572elon-musk-tesla-q3-celebration-party-avaya-stadium-3-1-395x440tesla-q3-celebration-party-avaya-stadium-592x440elon-musk-tesla-q3-celebration-party-avaya-stadium-2-331x255tesla-employee-friends-family-avaya-stadium-banner-656x512
Nahoru