menuMENUHledat

Podívejte se na pár, který si dopřál svatbu ve stylu Tesla

18.04.2018 07:28 | Autor: VS | Zdroj: www.sfgate.com
Podívejte se na pár, který si dopřál svatbu ve stylu Tesla

Mladý pár z Washingtonu si nedávno řekl své ano na svatbě, která byla celá tematicky laděná do Tesla stylu, a překvapivě se jednalo o přání nevěsty.


Svatba jako z showroomu

Některým lidem nestačí mít obyčejnou svatbu, ale chtějí něco skutečně výjimečného. Proto se odehrávají svatby v létajících balónech, hluboko pod vodou nebo si pro svou svatbu zvolí nějaké bláznivé téma.

Výjimečnou svatbu si přála i Alexi Hoeft, která je majitelkou Tesla Model 3 a která se rozhodla říct své ano Alexandrovi Hartovi. Její podmínkou bylo, aby se celá jejich svatba nesla v Tesla stylu.

Během rozhovoru pro magazín San Francisco Gate Alex prozradila, že to byla skutečně ona, kdo inicioval tento typ svatby a nikoli její manžel. Dokonce přiznala, že původně chtěla celý ceremoniál uspořádat v předváděcím showroomu Tesly, což se však nepodařilo uskutečnit. A tak když nemohla svatba k Tesle, musela Tesla na svatbu.

Když ji miluješ, není co řešit

Na svatbu odvezl nevěstu i ženicha Model X, který patří jejímu otci. Na svatebních fotografiích páru je vidět, že se doslova rozplývali blahem, když z tohoto vozu vystupovali.

Dalším Tesla prvkem této svatby byl svatební slib, který u obou novomanželů obsahoval odkazy na společnost Tesla a její snahu o masové rozšíření nových energetických iniciativ. Ženich řekl toto:

„Část mého slibu se týkala Alexina neuvěřitelného nadšení a zvědavosti o svět kolem ní. A filozofie Tesly je jedním z nejlepších přístupů.“

Nechyběl ani Starman

A tématika projektu Elona Muska se dotkla také svatebního dortu. Na něm se totiž objevil Tesla Roadster prolétající kolem planety. Start Falconu Heavy se odehrál deset dní před svatbou a jelikož pár velice toužil i po nějakém odkazu na SpaceX, byl dort v tomto stylu naprosto jasnou volbou. Dort si vytvořila sama nevěsta. Použila na něj model Roadsteru, který jí dal její muž ještě v době, kdy spolu byli zasnoubeni a do jeho sedadel usadila dvě postavičky novomanželů z modelíny, kteří letí vstříc novým zítřkům.

Zkrátka romantika, jak má být! Tak hodně štěstí!

Nahoru