menuMENUHledat

Tesla má čtvrtý Referenční program: vyhrajte Ludicrous Tesla Model X P90D nebo exkluzivní kola Arachnid!

31.05.2016 08:51 | Autor: BP | Zdroj: teslarati.com
Tesla má čtvrtý Referenční program: vyhrajte Ludicrous Tesla Model X P90D nebo exkluzivní kola Arachnid!

Tesla odhalila detaily čtvrtého Referenčního programu. Výherní cena představuje Ludicrous P90D Model X a set exkluzivních kol 21” Arachnid.

Program nabízí slevu 1 tisíc dolarů při nákupu nového Modelu S nebo Modelu X, který opravňuje majitele k zařazení do slosování o hlavní ceny.

Referenční program Tesla (30. května - 15. června 2016)

5+ kvalifikačních doporučení

Tesla poskytne majiteli, který doporučil 5 nebo více zákazníků, set 21” kovaných hliníkových kol Arachnid. Společnost dokonce tvrdí, že tyto pneumatiky zlepší výkon elektromobilu.

Kola Arachnid nejsou běžně k dostání, takže se jedná o skutečnou poctu.

4+ kvalifikačních doporučení

Tesla potvrdila datum nadcházející události “Grand Opening Gigafactory”. Majitelé Tesly, kteří získají 4 nebo více kvalifikačních doporučení, obdrží pozvánku pro dva na slavnostní otevření továrny.

3+ kvalifikačních doporučení

Podle pravidel zveřejněných o čtvrtém referenčním programu, majitelé se 3 nebo více doporučeními obdrží exkluzivní bundu Tesla.

2+ kvalifikačních doporučení

Když Elon Musk poprvé představil verzi Model S dual motor, zájemci se ptali, jestli je možné vyrobit set produktů ze stejného materiálu jako je interiér vozu. Tak vznikla kolekce luxusních kožených doplňku Tesla. Ve čtvrtém referenčním programu mají majitelé, kteří doporučí 2 a více potencionálních zákazníků možnost vyhrát tašku “Tesla Moab Weekender Bag”, která bude sedět k interiéru vozu.

A v neposlední řadě se každý, kdo bude mít platné doporučení na svém kontě, dostane do slosování o hlavní cenu. A tou je plně vybavený Ludicrous P90D Model X.


Zdroj: This article originally appeared at TESLARATI. Follow TESLARATI on Twitter., fotografie: facebook Tesla

Nahoru