menuMENUHledat

Tesla v praxi XXI: Wyseovi nabízí veřejné dobíjení u sebe doma

20.06.2016 17:02 | Autor: BP | Zdroj: tesla.com
Tesla v praxi XXI: Wyseovi nabízí veřejné dobíjení u sebe doma

Náš nový Model S může zrychlit z nuly na 96,7 km/h za 4,2 sekundy. Trvalo nám povážlivě delší dobu, než jsme se rozhodli. Volba pořídit si Model S 90D znamenala téměř roční průzkum. Věděli jsme, že to auto chceme. Věděli jsme, že do něj budeme blázni. Ale bylo tu mnoho dalších věcí ke zvážení. Hromada dalších věcí.

Konečně polapen díky testovací jízdě

Tom: Řídil jsem Tesla Model S P85D při testovací jízdě. Stačilo těch pár desítek kilometrů a měli mě na háku. Když jsem se vrátil do Ozarku, byl jsem připravený to auto koupit. Ale Elizabeth úplně přesvědčená nebyla. Diskuze započaly. Několik dalších měsíců jsem pokračoval v průzkumech. Někdy v březnu jsme jeli přes Floridu a Elizabeth měla šanci vyzkoušet si při testovací jízdě Model S P90. Hned poté byla připravená na mnohem vážnější rozhovory.

Elizabeth: Moje testovací jízda nebyla nic menšího než úchvatná. Úžasné! V Jacksonville jsem najela na mezistátku a zrovna jsem se trefila do dopravní špičky. Řekla jsem si, že to zvládnu. (Jízda po rychlostních silnicích mi vážně není moc příjemná.) Spustila jsem Autopilota a ten mě bezpečně vyvedl ze všech rizikových situací. A tak jsem byla taky na háku. Naprosto ohromená. Když jsem se vrátili do storu, byla jsem připravená se o Tesle víc pobavit. Věděla jsem, že dříve nebo později budeme mít jednu v garáži.

Článek pokračuje na další straně.
Nahoru