menuMENUHledat

Životopis Elon Musk: Tesla, SpaceX a hledání fantastické budoucnosti vychází v ČR!

11.11.2015 14:22 | Autor: BP
Životopis Elon Musk: Tesla, SpaceX a hledání fantastické budoucnosti vychází v ČR!

Podrobná biografie zakladatele společností Tesla Motors, SpaceX, PayPal a SolarCity je tu. Novinář Ashlee Vance vydal knihu už v červnu, na naše pulty se její překlad dostal podle očekávání na podzim. Co přináší nového?

Musk se na úkolech podílí osobně

Kromě veškerých obchodních úspěchů neúspěchů Elona Muska si můžete počíst i o jeho osobním životě. O tom, jaký ve skutečnosti je, jak se chová ke svým zaměstnancům a lidem v blízkém okolí. Co se týče například fungování společnosti SpaceX a stavby raketoplánů, už mnohokrát jsme slyšeli, že se Musk na spoustě projektů osobně podílí. Podobně jako při vývoji Tesla Model S. Brali jsme to trochu s rezervou – nemůže být přece všude. No, očividně mu to nedělá problém.

Něco nejde? Neexistuje

Několik Muskových spolupracovníků také uvedlo, že Elon nesnese pomyšlení, že by něco nešlo. Takže kolem toho tak dlouho krouží, zkouší, učí se, až to nakonec jde. A právě tato neuvěřitelná výdrž je nejspíš jedna z věcí, která námi obdivovaného vizionáře dotáhla tam, kde je teď. (I my máme s Elonovým životem co do činění, a to v seriálu Elon Musk – génius a vizionář)

Takže pokud si chcete pořídit podzimní čtení, či vánoční dárek, neváhejte. Elon Musk: Tesla, SpaceX a hledání fantastické budoucnosti určitě stojí za to!

Nahoru