menuMENUHledat

Musk odhaluje další detaily o Modelu 3

05.04.2016 09:55 | Autor: BP | Zdroj: teslarati.com
Musk odhaluje další detaily o Modelu 3

Od odhalení Modelu 3 minulý čtvrtek dostává Elon Musk tuny reakcí, jak se lidem vůz líbí. A také co by se dalo vylepšit. Musk na spoustu komentářů reaguje, což je pro nás výborný zdroj informací.

In general, product comments, suggestions and criticisms are always welcome

— Elon Musk (@elonmusk) 3. dubna 2016

Jak je to s velikostí kufru?

Velké množství připomínek se týká velikosti otvoru při otevírání zavazadlového prostoru. Docela dost lidí navrhlo, že by designéři měli jít zpět k rýsovacímu prknu a udělat z auta hatchback. „To se nestane,“odpovídá Elon.

@Christiano92 @Inspron @Jerry22499879 won't be a hatchback, but we should be able to increase the opening width and height

— Elon Musk (@elonmusk) 4. dubna 2016

Další podrobnosti od Elona

V nedávných tweetech Musk zmínil, že by Model 3 mohl mít k dispozici volitelné tažné zařízení. Také by mohlo dojít ke změně designu přední části vozu. Dále uvedl, že dual motor, varianta auta s pohonem všech kol, bude stát méně než 5 tisíc dolarů při upgradu ze single motoru. Stadardní bude konfigurace s pohonem zadních kol. To je dobrá zpráva pro všechny zájemce o nový Model 3. Navíc toto vylepšení stojí méně než u stávajícího Modelu S.

O volantu

Nově představený Model 3 měl zvláštní oválný tvar volantu. To rozhodně není konečná varianta, která se dostane ke koncovým zákazníkům.

@iKrivetko that's not the real steering system

— Elon Musk (@elonmusk) 3. dubna 2016

Musk dále zmínil, že ovládací prvky, které budou součástí tohoto vozu, jsou zcela odlišné od všeho, co jsme v autech kdy viděli. V Modelu 3 se budete cítit spíš jako v kosmické lodi.

Co to znamená? Těžko říct. Pravděpodobně bychom museli mít tak nezastavitelnou mysl jako Elon Musk, abychom tomu rozuměli. Ale mějte na paměti, že Musk je šéfem SpaceX. Takže jestli někdo ví, jak vypadají ovládací prvky v kosmické lodi, měl by to být on. Nedávno se objevily na internetu snímky z interiéru nové rakety Dragon, která by měla dopravit lidi na Mezinárodní vesmírnou stanici koncem tohoto roku.

Pokud bude ovládání v Modelu 3 vypadat podobně, je to podle nás dobrý způsob, jak lidi nadchnout. Musk slíbil, že víc prozradí na druhém odhalení. Na druhou stranu miluje tweetování a napínání publika. Takže zůstaňte trpěliví.


This article originally appeared at TESLARATI. Follow TESLARATI on Twitter.

Nahoru