menuMENUHledat

Roadster nové generace jako výhra v referenčním programu

12.07.2017 08:43 | Autor: BP | Zdroj: teslarati.com
Roadster nové generace jako výhra v referenčním programu

Majitelům Tesla se otevřela nová, tajná úroveň referenčního programu Tesla. Možnost získat Tesla Roadster nové generace!


Referenční program Tesla jako nový způsob reklamy

Referenční program Tesla je zajímavý styl reklamní kampaně, který společnost razí už nějaký ten pátek. Základem je doporučování elektromobilů od existujících majitelů budoucím vlastníkům za využití speciálního referenčního odkazu. Oběma stranám plynou jisté benefity: potenciální kupec dostane bonus 1000 dolarů na nákup vozu, stávající majitel má možnost vyhrát v programu ceny podle počtu odkazů, které mu budou uznány jako platné (někdo si na jejich základě auto vážně pořídí).

Momentálně běžící referenční program nabízí výhodu 1000 dolarů a navíc neomezené dobíjení u Superchargerů. Majitelé, kteří doporučili 5 a více odkazů, ale mohou objevit něco zcela nového. Díky dostatečnému počtu nových klientů se jim otevírá tajný level! V něm získávají možnost koupit limitovanou edici Tesla Roadster Founders Series nové generace. A to s 10% slevou.

Zvládne Tesla Roadster 0-60/mph pod 2 sekundy?

V pravidlech bonusového kola se navíc píše, že každých dalších 5 platných odkazů otevře následující úroveň s novými možnostmi. Podle tohoto popisu to navíc vypadá, že vzrůstat bude i sleva na nový sportovní elektromobil. Pokud se tedy majitelům podaří doporučit produkty Tesla dostatečnému množství lidí, mohli by Roadster mít i zadarmo. :)

Nová generace Tesla Roadster už nějakou dobu visí ve vzduchu. Elon Musk občas na Twitteru odhalí detaily týkající se legendárního sporťáku. Nově například naznačil, že by Roadster mohl mít zrychlení z nuly na 60 mil v hodině pod 2 sekundy.

This article appeared at TESLARATI. Follow TESLARATI on Twitter.

Nahoru