menuMENUHledat

LEGO nikdy nezestárne – Logo Tesla Motors vyrobené z LEGO kostek!

02.07.2015 10:41 | Zdroj: teslarati.com
LEGO nikdy nezestárne – Logo Tesla Motors vyrobené z LEGO kostek!

Určitě si vzpomínáte na stavebnici LEGO. (Ti z vás, kteří mají doma děti si jistě taky dost dobře vybaví pocit, jaké to je, když šlápnete na takovou prťavou kostičku uprostřed obýváku…)

Pokud se vydáte do Chicaga, můžete tam vidět úžasnou výstavu nejrůznějších staveb a objektů právě z legendárních kostičekLEGO. Od přistání Neila Armstronga na Měsíci až po obrovské vesmírné lodi cestující časem. LEGO nadšenec Adrian Drake na výstavu dorazil také se svým kouskem – logem Tesla Motors vyrobeným snad z bilionu kostiček.

Logo Tesla se dokonce hýbe

Začal kopírováním loga Tesla z webových stránek společnosti, to pak vytisknul na největší formát, co v práci měli a tím začala stavba jeho fascinujícího projektu. Víte, co je ale opravdu nejlepší na celém jeho modelu?

Když se podíváte na logo Tesla, nepřipomíná vám trochu kyvadlo? Drakeovi ano, a proto svůj objekt postavil tak, aby když do něj prstem trochu strčí, začne se pravidelně kývat. Návštěvníci kolem sice trochu trnou a už fascinující logo vidí na zemi rozbité v tisíc kousků, ale stavitel se jen směje.

Bylo by libo LEGO Supercharger?

Hned vedle loga Tesla Motors je k vidění také Tesla Supercharger vytvořený z tisíců dalších kostiček LEGO. (Ani slovo o tom, jestli má také nové otvory v zadní části pro chlazení kapalinou jako nejnovější modely :))

Monumentální stavby z LEGA jsou široce populární a oblíbené a ročně si najdou tisíce zájemců a obdivovatelů. Takže jestli hodláte strávit léto stavbou obřího Modelu S z kostiček LEGO nebo Modelu X s křídlovými dveřmi, zkuste to stihnout do 19. září. To se výstava Brickworld 2015 přesune do Tampy.

Zdroj: This article originally appeared at TESLARATI. Follow TESLARATI on Twitter.

Nahoru