menuMENUHledat

Expert Munro mění názor. Model 3 se mu začíná líbit!

20.02.2018 10:14 | Autor: VS | Zdroj: Teslarati.com, Youtube.com
Expert Munro mění názor. Model 3 se mu začíná líbit!

Sandy Munro zabývající se rozebíráním a zkoumáním kvality vozů přehodnotil svůj názor na Teslu Model 3. Zatímco kvalita zpracování mu stále nahání husí kůži, jízdní vlastnosti a bezpečnost u tohoto vozu řadí k těm nejlepším.


Nekvalitní Model 3

Sandy Munro z Munro & Associates je velice zkušený expert, který se specializuje na rozebírání a hodnocení nových vozů. V nedávné době se proslavil svou recenzí na nový Model 3, kdy prohlásil, že podobnou kvalitu zpracování viděl u těch nejhorších vozů z devadesátých let. Automobilu vytýkal především rozdílně velké spáry v karoserii, narychlo řešené těsnění v interiéru vozu či nepříjemné zvuky linoucí se z pantů.

Jeho recenze Modelu 3 byla tou pravou vodou na mlýn všech kritiků Tesly. Zanedlouho poté však přišla první vážná nehoda Modelu 3, která potvrdila, že auto dokáže ustát i opravdu nepříjemné momenty a nyní přichází pan Munro na scénu znovu. Tentokráte má na Model 3 zcela odlišný názor.

Karta se obrací

Tento veterán z Detroitu vzal Model 3 na krátkou projížďku, aby jej prověřil i během jízdy. A jeho názor na vůz se radikálně změnil. Zatímco v předchozí recenzi nenechal na Modelu 3 niť suchou, nejnovější zážitek s tímto vozem pro něj byl mnohem příjemnější. Okamžitě poskytl pozitivní připomínky k jednoduchému a čistému designu vozu a ohromen byl systémem HVAC sloužícím pro co nejlepší cirkulaci vzduchu uvnitř vozidla.

Líbilo se mu, že tento systém řidič zapne několika dotyky na obrazovce. Tu mimochodem ve své minulé recenzi kritizoval, a dokonce jí označil jako škodlivou. Celkově si Munro pochvaloval i to, jak si automobil vedl při jízdních zkouškách. Munro pochválil reakční schopnosti vozu a také jeho ovladatelnost.

„Vlastně se nám vůz velice líbil. Jde velmi dobrou cestou. Je citlivý, cítíte, že jej máte pod kontrolou, když řídíte. Hodně se nám líbí.“

Na konečný verdikt si ještě počkáme

Munro prozradil také několik dalších postřehů z testů vozu. Řekl, že automobil je naprosto připraven na dvojitou dávku elektromotorů a pohon všech čtyř kol. V této specifikaci se prý naplno projeví jeho potenciál, a pokud k tomu přidáme ještě sportovní mód vozu, máme se na co těšit.

Jak to tak vypadá, pan Munro změnil na Model 3 názor především v oblasti jízdního výkonu. Sám řekl, že se mu velice líbil způsob, jakým se Model 3 na silnici prezentoval. Zároveň však dodal, že jeho tým ještě není s testováním u konce, a tak nemůže sdělit plné skóre vozu a jeho hodnocení. Snad tedy tento detroitský veterán změní svůj názor. Ještě nedávno totiž prohlásil, že si nedokáže představit, že by Tesla s něčím takovým vyšla na trh, protože je Model 3 jako celek jen kus mizerně odvedené práce elektrických snobů. A to jsou dost silná slova.

Na druhou recenzi Munra na Model 3 se můžete podívat v tomto videu:

This article appeared at TESLARATI. Follow TESLARATI on .

Nahoru