menuMENUHledat

Ho, ho Ho! Tesla vydává nový easter egg plný Santů a sobů

25.12.2017 12:21 | Autor: VS | Zdroj: www.teslarati.com
Ho, ho Ho! Tesla vydává nový easter egg plný Santů a sobů

Easter eggy Telsa doslova miluje. Po loňském "tanečku" modelu X, nás i letos čeká velké překvapení. Aktivujete ho slovy „Ho, ho Ho“, po kterých se vám spustí Santa Mode, přidávající novou, hravou grafiku do infotainmentu.


Nový vánoční easter egg

Automobilka Tesla miluje dělat radost svým zákazníkům, a proto si pro ně každoročně připravuje několik easter eggů, tedy nejrůznějších překvapujících a roztomilých schopností, které jejich automobil dokáže. Právě Vánoce jsou skvělou příležitostí, kdy takový easter egg vypustit, a tak jsme se i letos dočkali dalšího zábavného překvapení.

Novinka je dostupná pro majitele vozů Model X a Model S, a k dostání je v rámci updatu 2017.50.2. Mód se tak stal druhým Vánočním easter eggem po loňském "Holiday Show", který přinesl akrobatickou podívanou u Modelu X. Ten máchal svými dveřmi, blikal světly, a to vše do rytmu vánoční písničky.


Tohle dokáže jen Tesla!

Stačí jen říct „Ho, ho Ho“

Zatímco "Holiday Show" byl mód, ve kterém se předváděl automobil z exteriéru, nový Santa Mode, přináší změny do interiéru vozu. Abyste jej aktivovali, musíte buď přejít do easter egg menu Tesly, stisknutím písmena T v hlavním menu infotainmentu a následně stisknout ikonu soba. Pokud se vám však nechce mód spouštět manuálně, můžete je spustit hlasovým příkazem. Stačí jen podržet tlačítko hlasového příkazu a říci: „Ho, ho Ho“.

Elon Musk k novému módu říká:

„Až dostanete novou aktualizaci softwaru Tesla, řekněte "Ho, ho Ho". Skrývá se v něm easter egg uvnitř easter egu, ale není to sranda“.

 

When you get the new Tesla software update, go Ho Ho Ho. There’s an Easter egg inside the Easter egg, but it’s not funny.

— Elon Musk (@elonmusk) 23. prosince 2017

Zábava za volantem

Jakmile tento Santa Mode aktivujete, ikona automobilu, která se zobrazuje na přístrojovém panelu modelů X a S, se změní na sáně řízené Santou, které vezou kopu dárků. Všude okolo začnou poletovat sobové, kteří zastupují nedaleké vozy, zaznamenané senzory vozidla. A změní se také grafika vozovky po které sáně kloužou. Ze silnice se stane zamrzlá cesta, která je neustále pokrývána sněhovými vločkami.


Hloupost, nebo drobnůstka která potěší?

Během této zábavné jízdy pak na řidiče čeká ještě jedno překvapení. V momentě, kdy se rozhodne aktivovat směrovky vozu, místo klasického zvuku indukujícího aktivovaný směrový signál, se ozve cinkání zvonků.

Na celé vánoční překvapení od Tesly se podívejte na tomto videu, ve kterém DragTimes představuje vše do posledního detailu. 

This article appeared at TESLARATI. Follow TESLARATI on Twitter.

Nahoru