menuMENUHledat

Jak si rezervovat Tesla Model 3

23.03.2016 16:35 | Autor: BP | Zdroj: teslarati.com
Jak si rezervovat Tesla Model 3

Tesla Motors uveřejnila prohlášení, jak si zarezervovat Model 331. března při oficiálním odhalení.

Parafrázovaný text můžete najít níže:

Rezervujte si Model 3

Víme, že spolu s nadcházejícím uvedením Modelu 3 mají všichni pár otázek. Proto jsme se rozhodli uveřejnit detailní informace, aby každý věděl, co má vlastně 31. března a během následujících měsíců před doručením elektromobilu očekávat.

Rezervace Modelu 3 začnou 31. března po celém světě.

Můžete využít dva následující způsoby:

  1. Najít nejbližší Tesla store a rezervaci uskutečnit v něm.
  2. Rezervovat Teslu online na webových stránkách tesla.com ve chvíli, kdy se spustí živé odhalení. Tedy ve 20:30 pacifického času.

Pro každý region se budou rezervace spouštět v jinou dobu. Tak, aby měli (téměř) všichni stejnou šanci. Jako poděkování stávajícím zákazníkům dostanou současní majitelé elektromobilů Tesla v každé oblasti přednost před všemi ostatními. To znamená, že nejrychlejší způsob, jak mít Model 3, je vlastnit také Model S a Model X. :)

Výroba Modelu 3 začne koncem roku 2017. Jako první dostanou své vozy zákazníci v Severní Americe (na západním pobřeží) a dodávky budou pokračovat na východ. Dále bude na řadě Evropa a Asie.

Uvědomujeme si, že každý chce mít svůj Model 3 tak rychle, jak je to možné. Naším základním cílem je proto maximalizovat spokojenost zákazníků až na hranici toho, co je v psychických silách.

Nezapomeňte na odhalení Modelu 3, 31. března ve 20:30 (PČ). Nemůžeme se dočkat, až vám ukážeme, na čem jsme pracovali. Hodně štěstí všem!


This article originally appeared at TESLARATI. Follow TESLARATI on Twitter.

Nahoru