menuMENUHledat

Muskova Teslaquila

11.04.2018 07:17 | Autor: VS | Zdroj: teslarati.com, electrek.co
Muskova Teslaquila

Nestačí vám vozy Tesla? A co si takhle dát panáčka Teslaquily? Skutečně se dal Musk na výrobu alkoholu?


Zbankrotovaný Elon

1. duben je svátkem všech šprýmařů, kteří rádi vodí ostatní za nos. Tento svátek si samozřejmě nenechal ujít ani Elon Musk, který na sociálních sítích zveřejnil zprávu o tom, že zbankrotoval. Aby tuto informaci ještě více umocnil, přiložil fotografii, na které je opřený o Model 3 a přikrytý roztrhanou krabicí od Tesla Wall Conenectoru, na které je napsáno slovo „Bankwupt!“. Všude kolem něj se povalovaly láhve tajemného nápoje, který sám Musk nazval Teslaquilou.

My chceme Teslaquilu!

A právě fiktivní alkoholický nápoj vzbudil u fanoušků velkou odezvu. Mnozí vyzvali Muska, aby přivedl tento nápad k životu a pustil se do produkce lihoviny s motivem automobilky. Musk se samozřejmě nenechal dlouho vybízet a řekl, že Teslaqulila skutečně bude a brzy se objeví v nabídce společnosti. Navíc přidal poznámku, že v showroomu Tesly bude každý 1. duben Teslaquila zcela zdarma.

Řekli byste si dobře, další z Muskových vtípků, jenže Musk již zveřejnil na svém Instagramu láhev s etiketou, která by zcela klidně mohla lihovinu obsahovat. Etiketa prozrazuje, že nápoj má 40% alkoholu a objem lahve je 750 ml. Teslaquila je navíc vyrobena z agáve, a tak je jasné, že se v láhvi bude ukrývat klasická tequilla.

Pro Muska to však není prvně produkovaný alkoholický nápoj. SpaceX již v roce 2016 představila své vlastní víno, které doprovázelo přání šťastného návratu.

Tak na úspěch!

Testaquila přichází do společnosti v ten pravý čas. Jak to tak vypadá, akcie společnosti se po výsledcích z prvního kvartálu tohoto roku opět daly do pohybu směrem vzhůru a společnosti se úspěšně daří neustále navyšovat tempo produkce, což se týká především Modelu 3. Právě ten bude pro automobilku znamenat zlom, a pokud se jí podaří naplnit plány, které si předsevzala, budou si mít zaměstnanci čím připít na úspěch společnosti.

Nahoru