menuMENUHledat

Přijde třetí část odhalení Modelu 3 v červnu?

06.03.2017 18:24 | Autor: BP | Zdroj: teslarati.com
Přijde třetí část odhalení Modelu 3 v červnu?

Podle nejnovějších informací se blíží finální odhalení Modelu 3. V pořadí třetí událost by měla konečně přinést detailnější informace. Zatím toho o Modelu 3 z hlediska technických specifikací moc nevíme. Víme o fotovoltaické střeše, víme o slibovaném dojezdu, známe zvěsti o HUD displeji, ale jak to vypadá s ostatními vychytávkami a konečným designem?

Model 3 jako první získají zaměstnanci Tesly a SpaceX

Odhalení Modelu 3, část třetí, by se mohlo odehrát v pátek 2. června nebo dokonce ještě dříve. Tato informace se dá vyčíst z nejnovějšího projektu Loveday, který Tesla spouští. V podmínkách účasti se přímo píše, že vítěz hlavní ceny dostane pozvánku na budoucí událost odhalení nějakého produktu Tesla.

A co víc, Tesla garantuje, že cena bude předána do 2. června 2017. Což ponechává prostor spekulacím, že k finálnímu odhalení by mohlo dojít právě zmiňovaný den.

Jak jsme již psali dříve, Tesla může posunout odhalení detailů týkající se Modelu 3 na nejzazší termín, protože jako první se nejnovější elektromobil dostane zaměstnancům Tesly a SpaceX. Spolu s uvedením Modelu 3 by se měl spustit také online konfigurátor, ale i ten si počká na dodávky vozů veřejnosti.

Model 3 se začne vyrábět během července

V odhalovacích událostech a živení spekulací všeho druhu má Tesla dlouhou historii. Když se podíváme, jaký byl humbuk kolem nového Autopilota nebo jak se rojí spekulace kolem HUD technologie, není třetí část představení Modelu 3 žádná zvláštnost.

Tesla plánuje začít s výrobou Modelu 3 během července. Očekává se, že během července se bude vyrábět 1000 vozidel týdně, než přejde na produkci 5000 aut týdně během 4. čtvrtletí.

This article appeared at TESLARATI. Follow TESLARATI on Twitter.

Nahoru