menuMENUHledat

První Tesla hotel

02.02.2015 11:42 | Zdroj: engadget.com
První Tesla hotel

Nedávno jeden z fanoušků Tesly na facebookových stránkách Teslafan.cz poznamenal, že kdyby mohl, tak by v Tesle i bydlel. Očividně nebyl první, komu se vůz tak zamlouvá, že by přespávání v něm nepovažoval za potupu.

Zatímco k nočnímu pobytu v autě lidi obvykle donutí nouze, ať už během cestování, nebo krizové životní situace, Tesla je podle některých důstojná „ložnice“. Rozhodně si to myslí jeden z jejích majitelů, který ji za tímto účelem pronajímá.

Jistý muž z Phoenixu v Arizoně inzeruje prostřednictvím webové služby Airbnb, že za 85$/noc poskytne zájemcům svůj Model S jako pokoj k přespání. Sám tuto službu nazývá první Tesla hotel na světě.

Praktické informace pro zájemce:

Model S je vybavený nafukovací matrací umístěnou v zadní části vozu. Ta je dost prostorná i pro dvě osoby, které ovšem neměří více než 2 metry. (Jedinou výjimkou jsou hráči basketbalového týmu NBA, těm je vstup zakázán. Což je jistě velice mrzí, protože profesionální basketbalisté jsou jasná cílová skupina takového podnikání – nemají na vlastní Teslu ani na hotel :-D ) K dispozici je klimatizace i topení a zábavní systém, který je součástí vozu, lze využít například k poslechu rádia. K romantickému osvětlení interiéru majitel s radostí poskytne dvě elektrické svíčky.

Přes noc je vůz bezpečně uzamčen v majitelově garáži a hosté hotelu mají samozřejmě přístup do přilehlé koupelny a kuchyně. V případě zájmu o strávení více času s Modelem S není problém domluvit se na projížďce za příplatek. Jinak musíte hotel opustit do 8.00, protože majitel s ním potřebuje odjet do práce.

Praktické informace pro čtenáře:

Berte tento článek s nadsázkou!

Nahoru