menuMENUHledat

Tesla Model S – nejmilovanější auto roku

06.04.2015 10:31 | Autor: BP | Zdroj: greencarreports.com
Tesla Model S – nejmilovanější auto roku

Není žádným tajemstvím, že majitelé Modelů S milují své vozy. A to až do takových mezí, kdy jejich láska hraničí s vyznavačstvím značky Tesla a elektromobility celkově.

Model S válcuje konkurenci – majitelé ho zkrátka milují

Jestliže jste nikdy neměli to potěšení mluvit s nějakým skalním nadšencem, abyste si poslechli jeho ódy na "skvělý, nejúžasnější a nejlepší elektrický luxusní sportovní sedan", udělejte to. (I když samozřejmě jen na vlastní nebezepečí.) A nebo zvažte pročtení nějakého uživatelského průzkumu.

Nabízí se třeba studie společnosti Strategic Vision, ve které Model S převálcoval konkurenci jako nejvíce milované auto na americkém trhu. A to už druhý rok v řadě.

Průzkum položil majitelům stěžejní otázku – vlastníte vůz, který byste mohli s přehledem ocenit nálepkou “Miluju ho”?

Milovníci jsou nejlepší obránci

Studie se zúčastnilo 534 000 majitelů. 92 % těch, kteří vlastní Tesla Model S směle použilo krabičku “Miluju ho.”. Což je nejvyšší procento ze všech dopravních prostředků, které byly kdy oceňovány.

Hodnocení může pro výrobce znamenat víc, než jen potvrzení toho, že dělají věci dobře.

Ti, kteří tvrdí, že své auto milují, jsou totiž sedmkrát častěji obránci téže značky, jejíž vůz vlastní, než ti, kteří auto zařadili pouze do kategorie “Spokojenost.”

Spolu s Modelem S se na vysokých postech hodnocení umístil také Chevrolet Volt. Zaujal druhé místo v kategorii mainstreamových modelů.

Jak víme my nadšenci, takové výsledky se jen připisují na už tak dlouhý list ocenění a spokojenosti zákazníků.

Mrkněte na video z minulého roku. Tesla Model S válel podobně.

Nahoru