menuMENUHledat

Tesla na autosalonu v Paříži přitahuje pozornost

03.10.2018 10:30 | Autor: VS
Tesla na autosalonu v Paříži přitahuje pozornost

I přesto, že Tesla není pravidelným účastníkem autosalonů, na tom pařížském její stánek najdete. Nachází se hned vedle Mercedesu či BMW.


Věděli jsme jako první

Ten, kdo sleduje Teslafan.cz i na Facebooku již několik dní, ví, že se i Tesla pochlubí svými automobily na autosalonu v Paříž. Našim fanouškům jsme totiž poskytli exklusivní fotografie stánku ještě před samotnou novinářskou premiérou a také informace o tom, že Tesla bude v Paříži vystavovat Model X a Model S a nejspíše i Model 3.

img_3936img_3937img_3938img_3944img_3945

Model 3 válí

To, že má Tesla svůj stánek mezi takovými značkami, jako je Mercedes či BMW, není náhodou. Přeci jen spadá do segmentu luxusních automobilů. I proto se jen několik desítek metrů od něj odehrála premiéra nové řady 3 od BMW, který byl magnetem pro všechny diváky. Ovšem Model 3 od Tesly přilákal stejně velké množství novinářů, a to i přestože se nejedná o žádnou závratnou novinku.

Dost možná za to mohou prodejní statistiky, které jasně ukazují, že o Model 3 je ve Spojených státech větší zájem než o BMW řady 3 či Mercedes C-Class. I proto nebylo takovým překvapením, že byl stánek Tesly doslova naplněný zvědavci, kteří si chtěli Model 3 prohlédnout pěkně zblízka.

img_0099img_0171

 

První Model 3 v Paříži

Tesla si pro pařížskou výstavu připravila hned dva Modely 3. Ten první se představil novinářům a jedná se o první oficiální Model 3 ve Francii, druhý model bude vystaven, až se otevřou vstupní brány autosalonu široké veřejnosti, což bude již zítra. Pozvaní jsou také francouzští držitelé rezervací, kteří budou mít příležitost si automobil prohlédnout na vlastní oči.

Tesla se k Modelu 3 na Mondial de l´Automobile v Paříži vyjádřila takto:

„S radostí oznamujeme, že Model 3 bude poprvé ve Francii vystaven na Mondial de l´Automobile v Paříži.

Navštivte nás od 4. do 14. října, abyste si mohli prohlédnout Model 3, posadili se do něj a vychutnali si jeho panoramatickou střechu, špičkový interiér a 15 palcovou dotykovou obrazovku.“

Jak je to s cenou?

Cenovka Modelu 3 určených pro Evropu je prozatím tajemstvím, které nám nebyli schopni sdělit ani zaměstnanci Tesly přímo na stánku. Víme jen, že by se automobily měly v Evropě začít prodávat v první polovině příštího roku. Lze tedy předpokládat, že jejich cenovky budou oznámeny do několika měsíců, protože Tesla otevře objednávky držitelům rezervací.

Zde si můžete prohlédnout další fotografie z výstavního stánku v hale č. 5 na Mondial de l´Automobile:

img_0096img_0100img_0102img_0103img_0105img_0168

Nahoru