menuMENUHledat

Tesla začne zájemcům prodávat další šílenost!

01.08.2018 07:37 | Autor: VS
Tesla začne zájemcům prodávat další šílenost!

Prodej reklamních předmětů a doplňků s vlastním logem je pro mnoho automobilek standardní formou propagace. Výjimkou není ani Tesla, která nyní nabízí velmi netradiční předmět se svým logem.


Hračky s logem značky

Některé automobilky nabízejí předměty, které přímo využívají různé prvky přímo z vozů, jako je kůže používaná na sedačkách k výrobě bund či zbytkový materiál z interiéru pro výrobu zmenšených modelů. Některé doplňky, které automobilky prodávají, však často nemají s automobily společného vůbec nic. Standardem jsou hodinky, deštníky, tašky, propisky či oblečení s logem výrobce.

Surfujte s Teslou

Je to případ také Tesly, která nyní zahájila prodej předmětu, který také nemá s automobilovou dopravou mnoho společného, ovšem zábavy si s ním užijete dost a dost. Jedná se totiž o surfové prkno s unikátním designem, které je nyní k dostání na e-shopu společnosti.

Tesla o své plážové hračce tvrdí, že při jejím vývoji využila znalostí z konstrukcí vozů, především v oblasti povrchových úprav a práce s karbonovými vlákny, ze kterých je prkno vyrobeno.

Popisek produktu zní:

Designováno Tesla Design Studiem ve spolupráci s Lost Surfboards a Mattem „ Mayhem“ Biolosem a dalšími surfaři z World Surf League Championship. Limitovaná edice Tesla Surfboard je k dostání s matnou i lesklou povrchovou úpravou, které jsou k vidění také u našich vozů. Deska je zesílena karbonovými vlákny „Black Dart“, které se taktéž inspirují interiérem našich vozů.

Tesla dále uvádí, že tato prkna mohou v poklidu převážet všechny její modely Model S, X a 3, které si mohou tento designový prvek připevnit třeba na střechu vozu.

Drahá hračka

A cena jednoho surfového prkna? 1500 dolarů, tedy přibližně 33 tisíc korun! Tesla jich navíc vyrobí pouhých 200 kusů a každé z nich bude děláno přímo na zakázku. Jejich výroba bude zahájena v průběhu 2-10 týdnů od objednávky.

Nejsme žádní odborníci na surfová prkna a jejich ceny, ovšem přijde nám, že cena těchto unikátních kousků jasně napovídá, že se jedná o těžce stylovou záležitost pro vyvolené. Na druhou stranu je možné, že si na prknech chce Tesla otestovat, zda je schopna vyrábět i něco, co se udrží na hladině, o něco déle než její vozy. Možná se tak můžeme těšit na budoucí výrobu člunů či lodí na čistě elektrický pohon, které by se nám od Tesly rozhodně moc líbily!

Nahoru