menuMENUHledat

Zloděj se snažil uprchnout v elektrickém nákupním vozíku

12.02.2015 09:51 | Zdroj: independent.co.uk
Zloděj se snažil uprchnout v elektrickém nákupním vozíku

Daniel Gaspard (45) nejprve ukradl kšiltovku, televizní anténu, dva litry vodky a nějakou elektroniku, pak vyběhl z Walmartu, naskočil do elektrického nákupního vozíku a jal se prchat.

Abyste měli představu o vážnosti situace, přikládáme ilustrační foto Davidem zvoleného dopravního prostředku. Je navržený pro starší nebo nemohoucí osoby a zvládne jet rychlostí až pár kilometrů za hodinu!

Započalo pronásledování

Zločince na útěku si všiml zaměstnanec obchodu a okamžitě zavolal policii. Protože cena kradeného zboží se v přepočtu pohybovala kolem 1700 Kč, policisté neváhali a začali podezřelého pronásledovat. Naštěstí dostali celkem přesný popis vozu a Davida Gasparda zadrželi.

Podle nás šlo buď o surrealistického emo umělce se zálibou v dada, nebo o osobu, která už se ocitla kdesi na druhé straně naší reality. V úvahu připadá také ortodoxní ekologický aktivista, který zarytě bojkotuje spalovací motory. Tomu by se z dnešní nabídky elektrických vozidel nejlépe hodila Tesla – její zrychlení vám zajistí cestu ke svobodě!

Nahoru