menuMENUHledat

Alza startuje prodej Tesla Model S a Model X

21.06.2017 10:15 | Autor: BP | Zdroj: alza.cz, tesla.com
Alza startuje prodej Tesla Model S a Model X

Obchodní gigant alza přidal do své nabídky sekci Elektromobilita. V té zákazníci najdou hoverboardy, elektrické koloběžky a nově také elektromobily.

V nabídce je k vidění Tesla Model S, a to ve verzi 75D. Tento vůz se běžně pyšní dojezdem asi 450 km na jedno dobití, má pohon všech kol a nechybí ani funkce Autopilot. Objednat lze i elektrické SUV Tesla Model X 100D. Uvedený dojezd na jedno nabití představuje přibližně 470 km, kromě Falcon Wing doors a Autopilota se může elektromobil pochlubit nálepkou "nejbezpečnější SUV na světě".

Na další varianty obou elektromobilů prozatím e-shop pouze láká. K mání by v budoucnu měla být i Tesla Model S 100D a Model X 75D.

Jak je na tom cena?

Za Tesla Model S 75D zaplatí zájemce 2 999 999 Kč, SUV Model X 100D je v nabídce za 3 499 999 Kč. V případě objednání elektromobilu se musí kupující dostavit na prodejnu a podepsat předávací protokol.

Oba elektromobily jsou taktéž k vidění v showroomu na Praze 7. Alza dále informuje zákazníky, že je možné si objednat testovací jízdu napříč Prahou.

Nahoru