menuMENUHledat

Tesla v praxi XVIII: Od Modelu S k Modelu X

21.04.2016 07:00 | Autor: BP | Zdroj: tesla.com
Tesla v praxi XVIII: Od Modelu S k Modelu X

Moje cesta k vozům Tesla začala v roce 2012, kdy jsem poprvé potkal na silnici Model S. Prosvištěl kolem a já se sotva stačil otočit. Doma jsem si vyhledal o společnosti víc a začal sledovat její úspěchy. Hodně jsem oceňoval snahu změnit automobilový průmysl.

První jízda s Modelem S

V létě 2013 Tesla otevřela showroom v místním obchodním domě. Styděl bych se přiznat, kolikrát jsem tam ženu zatáhl zatímco jsme nakupovali. Vždy jsem měl připravenou otázku (na kterou jsem předem znal odpověď), jen abych si mohl popovídat s nějakým zaměstnancem Tesla. V té době společnost nesměla prodávat auta v našem státě, takže o nějaké testovací jízdě nemohla být řeč.

Moje krytí padlo, když mě zaměstnanci začali pomalu poznávat. Pak se změnily zákony a sen se mohl stát realitou. Testovací jízda.

Většina majitelů vozů Tesla vám potvrdí, že stačí jedna jízda a jste na háčku. My rozhodně byli. Ano, Model S je mistrovské dílo s neuvěřitelnou silou a solidní konstrukcí. To ale není všechno, co ho dělá výjimečným. Jde o inovace. Tichý motor, zatímco řídíte, 17palcový dotykový displej, prostorný kufr vpředu i vzadu a především bezpečnost!

Sen o Tesle se stal skutečností

V roce 2015 nám doručili náš Model S. Do té doby jsme jen dychtivě očekávali vůz snů. Všichni skeptici, kteří tvrdí, že elektrické auto není vhodné pro rodinu, se můžou jít vycpat. Vím, že moje chvála může znít jako dobré promo, ale jsem z Modelu S pořád stejně nadšený. Ze všech aut, které jsme měli, je tohle nejuniverzálnější, nejvhodnější pro rodinu a nejbezpečnější.

Článek pokračuje na další straně.

Galerie k článku

johnny_wen_9johnny_wen_4johnny_wen_1johnny_wen_2johnny_wen_3johnny_wen_5johnny_wen_6johnny_wen_7johnny_wen_8johnny_wen_10
Nahoru