menuMENUHledat

Co je cílem tajného projektu Tesla Glass?

06.09.2016 11:31 | Zdroj: teslamag.de
Co je cílem tajného projektu Tesla Glass?

I když Elon Musk působí hodně otevřeně a o svých nových plánech často veřejně mluví nebo píše na sociálních sítích, drží na druhou stranu Tesla úzkostlivě dost věcí pod pokličkou. Jednou z nich je třeba projekt, o kterém se zatím píše jako o Tesla Glass. O co jde?

Moc informací zatím k dohledání není. Server Electrek píše o tom, že se k nim z anonymního zdroje dostala zpráva o tom, že počátkem letošního roku Tesla spustila projekt označovaný jako Tesla Glass a že začala najímat zaměstnance, kteří na něm mají pracovat.

Lidé, kteří mají mít tajný projekt na starosti, jsou prý Mike PilliodKate Kuzina, která má skutečně na svém profilu na profesní síti Linkedin napsáno, že je programová manažerka pro Tesla Glass.

A co konkrétně by měl projekt Tesla Glass vytvářet? To je zatím zahaleno tajemstvím. Nicméně napovědět by mohlo to, že Mike Pilliod pracoval mimo jiné také pro Apple a má zkušenosti s vývojem dotykových obrazovek.

Spekuluje se tedy o tom, že by Tesla mohla připravovat novinky pro čelní skla nebo střešní okna. Mluví se zejména o sofistikovaných průhledových displejích.

Tesla ale zatím mlčí a program Tesla Glass je tak pořád tajemstvím. 

Víc si můžete přečíst zde: http://bit.ly/2c3WG1J

Nahoru