menuMENUHledat

I takto může vypadat originální žádost o ruku! Mladík k ní použil automobil od Tesly

10.07.2018 09:50 | Autor: VS
I takto může vypadat originální žádost o ruku! Mladík k ní použil automobil od Tesly

Vymyslet originální způsob žádosti o ruku může dát někdy zabrat. Mladí k tomu použil vysněný automobil od Tesly a jeho snoubenka neváhala ani sekundu.


Díky Elone!

Matthew Piccolo je student z Texasu, který spolu se svou přítelkyní sdílí obrovskou vášeň pro vozy Tesla. Když se tedy Matthew rozhodl, že svou Jessicu požádá o ruku, věděl, že v tom Tesla rozhodně musí hrát nějakou roli. A jak se rozhodl, tak také učinil.

Matthew využil jednoho z easter eggů Modelu 3 a skrze něj požádal o ruku Jessicu v momentě, kdy nahlížela na obrazovku automobilu. V Texasu byl zrovna deštivý den a Jessica řekla okamžité „Ano!“.

„Díky Elone Musku za to, že děláš tak skvělá auta, která se hodí i pro žádost o ruku.“ napsal poté Matthew na svůj Twitter.

Jedině Teslu

Matthew i Jessica jsou v současné době studenti univerzity a tak si svou Teslu zatím nemohou dovolit. Nákup automobilů ovšem plánují, jakmile Matthew dodělá svůj inženýrský obor a Jessica dokončí medicínu. Jejich vysněnými vozy jsou Model X a Model 3.

Originální žádosti o ruku má Matthew v rodině. Jeho otec například kupoval jeho matce, každý týden krabici sušenek a do poslední z nich ukryl prsten. Matthew tedy neváhal ani minutu, když našel možnost pronájmu bílého Modelu 3. Okamžitě věděl, co udělá.

Když jí miluješ, není co řešit

Oba snoubenci viděli Model 3 poprvé před několika měsíci a ihned se do automobilu zamilovali. Po nějakém čase jí pak Matthew řekl, že koupil Model 3, což Jessica pochopila tak, že koupil zásnubní prsten. O to víc jí však překvapilo, když Matthew skutečně přijel Modelem 3. V ten moment ztratila jakékoliv podezření, že by jí Matthew chtěl požádat o ruku, no a zbytek příběhu již znáte.

Matthew navíc hned dodal, že by bylo skvělé, kdyby byla Tesla i nějakým způsobem spojená přímo s jejich svatbou podobě, jako se tomu stalo na jaře u jiného páru. Zároveň by chtěli použít Model 3 i pro oznámení příchodu prvního potomka, k čemuž by však chtěli použít již svou vlastní Teslu. Přejme jim tedy hodně štěstí a ať jim všechny tyto plány s vozy Tesla vyjdou do posledního detailu.

Nahoru