menuMENUHledat

Kdo bude mít přednost při rezervacích Modelu 3?

24.02.2016 09:15 | Autor: BP | Zdroj: teslarati.com

Při objednání záleží i na tom, kolik vyráběných aut připadne do stejné lokality

Veškeré takové obavy vůbec neberou v potaz to, co víme o tom, jak Tesla staví auta vzhledem k historii Modelu S a Modelu X. Výroba ve Fremontu je kombinací mnoha faktorů, které se snaží udržet nejvyšší stupeň účinnosti. Což obvykle znamená, že jako první přijdou na řadu vozy pro východní pobřeží.

Tesla se také snaží eliminovat zbytečné přejezdy sem, tam, takže většinou naloží jeden nákladní vůz auty, které jedou do stejné lokality. Takže pokud se najde 8 zákazníku v Los Angeles, je pravděpodobné, že dostanou svůj vůz dříve, než ojedinělý kupec v Maine, i kdyby svou rezervaci udělal s předstihem.

Tesla potřebuje mediální šum

Také musíme mít na paměti, že Elon Musk v posledních rozhovorech oznámil, že nejvíce vybavené vozy budou postaveny jako první. Takže ten, kdo si objedná nejjednodušší konfiguraci vozu si počká tak jako tak, i kdyby byl v seznamu rezervací na prvním místě.

Mnoho lidí také volalo po řešení, kdy by se rezervace 31. března otevřely jen pro Tesla stores online objednávky se spustily až následující den. Dá se předpokládat, že Tesla chce prostě rozvířit mediální vody, co to jde. Což je nejspíš důvod, proč se rezervační systém objednávek rozdvojil. Spekulace o tom, kolik rezervací Tesla nakonec obdrží, jsou samozřejmě na místě. Podle nás? Hodně.

This article originally appeared at TESLARATI. Follow TESLARATI on Twitter.

Nahoru