menuMENUHledat

Modely S a X se začnou nabízet s novými interiéry

09.05.2018 10:04 | Autor: VS | Zdroj: cnet.com, electrek.co, obrázky: tesla.com
Modely S a X se začnou nabízet s novými interiéry

Tesla představila nově dostupné konfigurace interiérů pro Modely S a X, které již nedávají zákazníkovi tak velkou svobodu výběru.


Ber, nebo nech být

Pokud jste si někdy v minulosti konfigurovali svůj Model S či Model X, pak jste mohli vybírat ze široké palety materiálů a barevných provedení pro interiér vozu. S nejnovější aktualizací však tato volnost výběru odpadá. Tesla nakonfigurovala několik pevně daných podob interiéru, mezi kterými si musí zájemce vybrat, ať se mu to libí, nebo ne. Tesla však říká, že při kombinování barev a materiálů se dbalo především na data z dosavadních prodejů, a tak připravili takové konfigurace, které byly u zákazníků vůbec nejoblíbenější.

Tmavší plasty a nový dubový obklad

Pojďme se tedy podívat, jaké kombinace nakonec Tesla zvolila. Hlavní aktualizací je používání tmavší grafitové povrchové úpravy plastů, která je nyní používána ve všech nově stanovených konfiguracích. Tesla přidala také zcela novou barvu dřevěného obkladu, kterým je Oak Decor. Obklad v barvě dubu bude dostupný v konfiguraci Cream Premium, který kombinuje bílou barvu čalounění, středového tunelu a palubní desky, spolu s obkladem světlého dubu. Celkově je tato konfigurace tou nejsvětlejší variantou, jakou si můžete pro interiér Modelů S a X zvolit.

Současný zákazník se tak musí rozloučit s doposud nabízenou starou variantou konfigurace Cream Premium a brzy nebude dostupná také varianta Black s látkovým provedením sedadel.

Ukázka jednotlivých barevných kombinací materiálů:

Zde si můžete prohlédnou aktuálně nabízené konfigurace interiérů:

download-8download-9tesla-bloack-tectiletesla-interior-white

Ve znamení efektivity

Tesla přistoupila k této předem dané nabídce interiérů především z toho důvodu, aby co nejvíce zefektivnila výrobní proces jednotlivých vozů. Nové interiéry vstupují do výroby v těchto dnech a dotknou se i již dříve uskutečněných objednávek, které budou aktualizovány.

Změn týkajících se interiéru se brzy dočká také Model 3, který je v současné době nabízen pouze s interiérem zahaleným do černých barev. Jak prozradil Elon Musk, na světlý interiér Modelu 3 si budeme muset počkat do druhé poloviny tohoto roku. 

Nahoru