menuMENUHledat

Musk začal prodávat plamenomety. Za 24 hodin mu vydělaly 2 miliony dolarů!

29.01.2018 15:11 | Autor: VS | Zdroj: boringcompany.com, Teslarati.com, Twitter.com, Instagram.com
Musk začal prodávat plamenomety. Za 24 hodin mu vydělaly 2 miliony dolarů!

Říká se, že ten, kdo má peníze, nemá problém vydělávat peníze další. Elon Musk tuto myšlenku jen potvrzuje svým nejnovějším projektem, v rámci kterého prodává plamenomety.


Muskův šílený nápad

Pokud jste někdy toužili po svém vlastním plamenometu, můžete si jeden pořídit coby reklamní předmět Muskovy společnosti Boring Company, která se specializuje na hloubení tunelů. Celá tato myšlenka původně vypadala jako žert, když Musk na svůj Twitter napsal, že jakmile se prodá 50 tisí čepic s logem společnosti Boring Company, začne prodávat plamenomety. Kdo by neznal Muska, nejspíše by nad tím mávnul rukou, ale ze zkušeností víme, že některé šílenosti, které tento muž sdílí na svém účtu, se nakonec stanou skutečností, viz jeho Roadster na palubě rakety Falcon Heavy.

Plamenomet do každé rodiny

A jak Musk slíbil, tak se také stalo. Na stránkách společnosti je nyní možné předobjednat ruční plamenomet s logem The Boring Company. Jeden kus vyjde zájemce na 500 dolarů, tedy zhruba 11 tisíc korun. Muskovi tento nápad vydělal na předobejdnávkách za 24 hodiny již 2 miliony dolarů. Předobjednány byly již 4 tisíce kusů této hračky, která vypadá jako přestavěná airsoftová puška CSI STAR XR-5 s propanovým hořákem.

Hrátky s ohněm

Pokud si říkáte, že se jedná o pěkně nebezpečnou hračku, máte do jisté míry pravdu. Nicméně Musk sám poznamenal, že plamenomet bude šlehat plameny pouze na krátkou vzdálenost, aby se co nejvíce snížilo riziko poranění a maximalizoval se faktor zábavy. K plamenometu si navíc můžete přikoupit i značně předražený hasicí přístroj společnosti.

Na Muska řádícího se svou novou hračkou se můžete podívat zde.

Pokud se tento projekt setká s úspěchem, možná se od Muska dočkáme jetpacku nebo freezegunu, který bude místo plamenů šlehat paprsky, které zmrazí, čeho se dotknou. Musk však nic takového zatím nepotvrdil. 

Nahoru