menuMENUHledat

Šestý referenční program Tesla nabídne VIP tour v továrně Fremont, P100D a další ceny

18.10.2016 17:51 | Autor: BP | Zdroj: teslarati.com
Šestý referenční program Tesla nabídne VIP tour v továrně Fremont, P100D a další ceny

Tesla neztrácí čas a do světa vypustila další referenční program. V pořadí se jedná už o šestou akci, podívejte se s námi podrobněji, co je možné vyhrát.

Samozřejmě stále platí, že kdokoliv, kdo si objedná vůz Tesla na zákaldě doporučovacího "kódu" od jiného stávajícího zákazníka, dostane tisíc dolarů slevu na nový Model S nebo Model X.

Šestý referenční program byl spuštěn 16. října 2016 a potrvá až do 15. ledna 2017. Ti, kdo budou mít nejvíce platných doporučení, se můžou těšit na pozvánku na dvě akce, které Tesla chystá. Mezi ostatními cenami jeVIP tour po Fremontu, sluchátka Tesla nebo šance vyhrát Ludicrous Model S P100D a Model X P100D ve velkém slosování o hlavní cenu.

Šestý referenční program Tesla

10 platných doporučení

Zákazníci s 10 referencemi dostanou pozvánku pro sebe a hosta na následující událost s odhalením nových produktů, které Tesla bude pořádat.

5+ platných doporučení
Na ty, kdo dosáhnou hranice 5 doporučení, čeká rozšířená VIP tour po továrně ve Fremontu spolu s hlavním designérem Tesly, Franzem von Holzhausenem.

3+ platných doporučení
3 a více platných doporučení budou odměněny sluchátky Tesla.

2+ Qualifying Referrals
2 a více doporučení znamená příruční zavazadlo Tesla.

Ludicrous P100D Model S nebo Model X
Každé platné doporučení zařazuje zákazníka do velké soutěže, na jejímž konci čeká výhra elektromobilů: Ludicrous P100D Model S nebo Model X.

Maximální limit je 10 platných referencí. Vsadíme se, že Bjorn už začal. A můžeme jen hádat, jestli se mu podaří vyhrát i tentokrát. :)

This article appeared at TESLARATI. Follow TESLARATI on Twitter.

Nahoru