menuMENUHledat

Tesla představuje novou atraktivní nabíječku pro iPhone, za kterou si nechá pořádně zaplatit

29.08.2018 10:09 | Autor: VS | Zdroj: shop.tesla.com
Tesla představuje novou atraktivní nabíječku pro  iPhone, za kterou si nechá pořádně zaplatit

Tesla uvádí na trh nový produkt, kterým je bezdrátová nabíječka pro nejnovější generaci telefonů od společnosti Apple. A spolu s ním přináší celou řadu vychytávek.


iPhone poháněný Teslou

Tesla Wireless Charger, z názvu by se mohlo zdát, že se jedná o další produkt, prostřednictvím kterého si mohou majitelé vozů Tesla nabít svůj automobil, ovšem v tomto případě se o automobily vůbec nejedná.

Nový produkt od Tesly je totiž určen pro nabíjení poslední generace smartphonů s nakousnutým jablíčkem ve znaku. Jedná se o nejnovější stylový produkt společnosti, která již v minulosti představila baterii pro telefony, sdílející stejnou technologii, jakou nalezneme i v bateriích automobilů značka Tesla.

Technologie

Bezdrátová nabíječka za cenu 65 dolarů a s Qi certifikací nese stejný design jako další energetické produkty od Tesly. Díky tomu, že je zařízení podobné Tesla Powerwall, vypadá skutečně velmi zajímavě. Na stránkách prodejce se o něm dočtete tyto informace:

„Tesla Wireless Charger je induktivní nabíjecí podložka s kapacitou 6000 mAh (22,2 Wh), která je vyvedena ve stejném designu jako naše další energetické produkty typu Powerwall. Kromě bezdrátového nabíjení může nabíjet zařízení také pomocí integrovaného kabelu USB-C. Pro zařízení, která nejsou s USB-C kompatibilní, lze využít nabíjení skrze nabíjecí kabel USB-A. Tento kabel lze také používat k nabíjení nabíječky z libovolného postu USB.“

1479398-00-a_01479398-00-a_11479398-00-a_21479398-00-a_31479398-00-a_4

Obrázky nového zařízení od Tesly

Specifikace a funkce bezdrátové nabíječky:

  • Bezdrátové nabíjení: Umístěte telefon s funkcí Qi na bezdrátovou podložku. Stiskněte a podržte tlačítko napájení po dobu 3 sekund pro aktivaci bezdrátového nabíjení.
  • Nabíjení za pohybu: Připojte telefon k integrovanému kabelu USB-C. U portů jiných než USB-C použijte USB-A.
  • Nabíjení interní baterie: Použijte integrovaný kabel USB-A k nabití bezdrátové nabíječky z libovolného portu USB.
  • 21 hodin pro další telefonní hovory
  • 18 hodin surfování po internetu navíc
  • Kapacita baterie: 6000 mAh
  • Watt hodin: 22,2 Wh
  • Vstupná nabíjení: 5V / 2A
  • Odnímatelný kabel USB (USB-C a USB-A) a 1 port USB-A

Drahé ovšem stylové

Tesla opět přichází s vysoce stylovým výrobkem, za který si ovšem připlatíte. Porovnáme-li zařízení od Tesly s nejlépe hodnoceným výrobkem podobného typu na Amazonu, zjistíme, že konkurenční výrobek je levnější o 20 dolarů, a navíc nabízí mnohem vyšší kapacitu baterie. Navíc za cenu nižší o dalších 20 dolarů můžete získat i nabíječku, která je navržená tak, aby se přesně vešla do středové konzole Modelů S a X.

Nový produkt je tak skutečně vysoce stylovou záležitostí pro ty, kterým jde především o spojení se značkou Tesla. Stejně tak tomu je i u ostatních produktů značky, speciální surfová prkna nevyjímaje.

Nahoru