menuMENUHledat

Tesla přidala prohlídku SpaceX jako výhru do posledního referenčního programu

22.03.2017 10:42 | Autor: BP | Zdroj: teslarati.com
Tesla přidala prohlídku SpaceX jako výhru do posledního referenčního programu

Tesla aktualizovala podmínky pro poslední Referenční program. Jedná se v pořadí o osmý projekt od chvíle, kdy společnost tuto strategii představila.

Jaké ceny slibuje Referenční program?

Programy fungují na základě doporučení vozu od jednoho zákazníka ke druhému. Výhodu pak mají oba. Nový zákazník získá slevu tisíc dolarů na nákup vozu, stávající majitelé jsou zařazeni do slosování o ceny podle počtu doporučení, které přes ně někdo využil. Tesla například už dříve odměnila Bjørna Nylanda novým Modelem X, Founders edicí, právě v Referenčním programu.

Ceny, které jsou v poslední programu, zůstaly stejné, kromě jedné novinky. Tou je soukromá prohlídka SpaceX. Podle posledních detailů budou všechny kvalifikační doporučení zařazeny do slosování o Ludicrous P100D Model S a Model X, ale také o prohlídku SpaceX. Vítěz získá jedno z aut Tesla a soukromou tour pro čtyři po prostorách SpaceX. Bude se moci podívat, co se odehrává za zavřenými dveřmi vedení SpaceX v Hawthornu v Kalifornii. Jedná se o stejné místo, kde se staví první prototyp Hyperloopu a kde byl viděn prototyp Modelu 3 v nedávné době.

Projekt začal v březnu a bude trvat do června 2017

Nejnovější Referenční program Tesla zajistí majitelům Modelů S a Modelů X, kteří budou mít 7 a více referenčních odkazů, pozvání na třetí část odhalení Modelu 3. Zatím nebylo oficiálně stanoveno žádné datum této událost, podle uvedení Projektu Loveday ale tušíme, že by mohlo jít o období kolem 2. června 2017.

Veškeré detaily osmého Referenčního programu Tesla, který se koná od 16. března do 15. čevna 2017, jsou k vidění na webu teslarati.

This article appeared at TESLARATI. Follow TESLARATI on Twitter.

Nahoru