menuMENUHledat

Tesla v dětské velikosti

19.02.2016 12:43 | Zdroj: tesla.radioflyer.com
Tesla v dětské velikosti

Tak a máme zase o důvod víc, proč závidíme dětem. Nejen že jsou zdravé, plné síly a nemusí chodit do práce. Jejich nová „hračka“ je zmenšený Model S!

Pamatujete si na angličáky? Nebo na ještě vymazlenější modely třeba od Burago? Nevíme, jak vy, ale my jsme po nich toužili, šetřili na ně, škemrali… Kdybychom byli dětmi dnes, určitě bychom se modlili na všechny strany, abychom dostali zmenšenou Teslu.

Firma Radio Flyer Inc. se spojila s Tesla Motors a vyvinuly plastový model Modelu S. Je plně pojízdný, světla mu svítí, ale stěrače nestírají, protože je nemá. Dosahuje maximální rychlosti 9,6 km/h. Koupit ho můžete už za 12 120 Kč (my ne, my šetříme na originální velikost). Určený je pro děti od 3 do 8 let, přičemž váhové omezení pro pasažéra je 36 kg.

Můžete si navolit, jakou variantu chcete

Stejně jako na webu Tesly i v tomto případě si můžete zvolit barvu karoserie – na výběr je mezi červenou, modrou a tmavě stříbrnou – a disků (stříbrné/černé). K autíčku lze dokoupit obal, poznávací značku nebo ceduli k vlastnímu parkovacímu místu. Hlavně si ale můžete vybrat baterii. Standardní má výkon 130 Wh, za příplatek získáte lepší s výkonem 190 Wh – déle vydrží, rychleji se nabíjí. Výrobce nabízí možnost dokoupit i náhradní baterku.

Hodně jsme o tom přemýšleli, ale nakonec jsme došli k závěru, že hubnout na 36 kg by bylo příliš drastické. A když ji nemůžeme mít my, tak ani děti!

…vtípek ;) Všem hodným dětem přejeme, aby jim ji donesl třeba Ježíšek.

Nahoru