menuMENUHledat

Tesla v praxi XIV: Projeli jsme napříč Kanadou s Modelem X a přívěsem

17.08.2016 14:26 | Autor: BP | Zdroj: tesla.com

Krásný, dobře stavěný dopravní prostředek

Řízení Modelu X je požitek. Nemohli jsme si vynachválit výhled z našeho červeného SUV ze série Signature. Je prostorné, pohodlné a dobře stavěné. Mně osobně se líbí, jak je snadné připnout našeho psa bezpečnostními pásy díky Falcon Wings dveřím. Jsem nadšený také z chladícího systému sedaček a celkově dobře fungující klimatizace, která je plně funkční i na zadních sedadlech.

Máme šestimístnou verzi vozu a vzniklé místo navíc se hodí. V našem autě je zábava být pasažérem, a to i v druhé řadě! Ale nejlepší z těch všech vychytávek je panoramatické sklo. Jedeme napříč jedním z nejkrásnějších koutů našeho světa a na tu nádheru se prostě nemůžeme vynadívat.

Model X přitahuje diváky všude

Kamkoliv přijedeme, Model X je středem pozornosti. A nás to nepřekvapuje. Rádi ukazujeme lidem naše elektrické auto a mluvíme o všem, co s ním souvisí. Mnoho zvědavců se navíc diví přívěsu, který máme s sebou. Ten má navíc na střeše solární panely, díky čemuž může být v provozu, i když se náš Model X přes noc nabíjí. Budeme na cestě ještě další měsíc a půl. Kdyby někoho zajímalo naše dobrodružství, vedeme si i blog. Šťastnou cestu všem!

Nahoru