menuMENUHledat

Tesla v praxi XVII: Jak se stát členem programu "Destination Charging"

08.03.2016 09:27 | Autor: BP | Zdroj: teslarati.com

Být členem programu "Destination Charging" je svým způsobem reklama

Věděla jsem, že služba zahrnuje vybavení jako takové, stejně jako umístění na mapě na obou webových stránkách s dobíjecími stanicemi a ve vnitřním navigačním systému vozů Tesla. Co jsem netušila, bylo, na jaký materiál má Mark nárok nebo dokonce zda se Tesla nepodílí i na financování samotné instalace. Šuškalo se o tom, že oboje je možné, ale nechtěla jsem slibovat nic, co nebylo oficiálně ověřené ze zdrojů Tesla.

Jídlo bylo dobré a kvalitou mě překvapilo, stejně jako servírování v bývalé školní budově. Byl to vážně skvělý oběd! A rozhovor s dalším majitelem Tesla byl ještě příjemnější. Dobrovolně nabídl místní škole svůj volný čas a také auto na jednu z přednášek. Nehledě na to, co se stane s nabíječkou, jsem věděla, že se do města vrátím.

Nové nabíjecí místo je hotové

„Ahoj, naše nová dobíjecí stanice Tesla je připojená a připravená k použití…”

Jako lusknutím prstů mi přišel e-mail od Marka s jednou z nejlepších zpráv toho roku. Za méně než dva měsíce, trochu hledání na webu, rychlého e-mailu a krátké telefonní konverzace, vznikly dvě dobíjecí místa hned vedle interstátní dálnice (I-81), které nejsou jen pro hotelové hosty, jak to často v programu “Destination Charging” bývá. Ale na dostupném místě hned vedle příjemné restaurace, kde není problém smysluplně strávit hodinu, než se vaše auto dobije. (Protože víte, jak to je, “destination”). A vážně to nebylo tak složité.

Zůstává ale spoustu otázek.

  • Kolik zaplatí majitel za instalaci nabíječky?
  • Je služba zpoplatněná?
  • Jak se realizuje výstavba samotného dobíjecí místa?
  • Je složité takovou službu získat?

Odpovědi naleznete v dalším díle seriálu "Tesla v praxi", který vyjde 15.3.2015.


This article originally appeared at TESLARATI. Follow TESLARATI on Twitter.

Nahoru