menuMENUHledat

Tesla vypustila plný záznam premiéry Semi / Roadster

19.12.2017 08:28 | Autor: VS | Zdroj: insideevs.com, electrek.com, obrázky: Tesla.com
Tesla vypustila plný záznam premiéry Semi / Roadster

Tesla obvykle zveřejní záznam svých velkých akcí do druhého dne, popřípadě do několika dní. Nestalo se tomu však v případě poslední velké akce, na které byly představovány tahače Semi a kompaktní Roadster. Nyní je však k dispozici plná 35 minutová verze.


Atraktivní show

Akce, na kterých Tesla, a především Elon Musk, představují novinky ze své produkce, jsou u diváků velice populární. Tesla se snaží udělat show vždy co nejvíce atraktivní a i vystupování Elona Muska je příjemné. Není proto divu, že online vysílání pravidelně sleduje několik desítek milionů diváků po celém světě.


Elon Musk během prezentace novinek Semi a Roadster.

Ranní Evropa

Problém je však v čase, kdy je show živě vysílána. Povětšinou se jedná o americký prime-time, tedy rozmezí mezi osmou až desátou hodinou večer. Živé online vysílání tak jde do různých koutů světa v různou hodinu a například v Evropě se jedná o velmi časné ranní hodiny. Mnoho lidí tak nemá možnost online vysílání sledovat a právě pro ně Tesla vždy následující den vypustí záznam celé událostí.

Místo show jen krátký sestřih

Kdo se však těšil na sledování poslední velké akce, na které byly prezentovány modely Semi Roadster, měl smůlu. Tesla plné video vůbec nezveřejnila. Na místo toho nám nabídla jen krátký sestřih, ve kterém v devíti minutách představila ty nejdůležitější momenty celé show.


Nový Tesla Roadster je unikátním designérským dílem.

Problémy ve vysílání

To ovšem divákům nestačilo. Jelikož byla akce velice povedená, chtěli její záznam. Někteří fanoušci navíc hlásili problémy během online přenosu, kdy docházelo k výpadkům a část z nich tak přišla o moment, kdy Musk mluvil o pick-upu na platformě Semi. Nyní si však můžete nerušeně vychutnat oficiální záznam v délce 35 minut a tří vteřin, který Tesla konečně zveřejnila.

Kde byl problém?

Důvodem proč nebylo video zveřejněno, je nejspíše problém s hudbou. V nově vydaném záznamu se objevují zcela jiné skladby, než tomu bylo během živého vystoupení. Je tak dost možné, že se vyskytly problémy s autorskými právy. Pokud tedy máte volnou půlhodinku, můžete si jí zpříjemnit detailním pohledem na automobily naší budoucnosti.

Nahoru