menuMENUHledat

Zpíváte rádi za volantem? Novinka od Tesly vás nadchne!

05.09.2018 08:21 | Autor: VS | Zdroj: Twitter.com
Zpíváte rádi za volantem? Novinka od Tesly vás nadchne!

Tesla připravuje pro majitelé svých vozů speciální karaoke mód, se kterým to budou moci za volantem pěvecky rozjet! Novinka by měla přijít s updatem softwaru označeným číslicí 10.


Mód pro všechny zpěváčky

Software pro automobily Tesla ještě ani nedostal svou nejnovější aktualizaci s označením 9.0Elon Musk ředitel automobilky již mluví o dalším velkém updatu s označením 10. Ten by měl udělat velkou radost všem, kteří se nestydí pořádně si za volantem zazpívat. Bude totiž obsahovat speciální karaoke mód.

Elon Musk uvedl, že nový update by měl přinést pokročilé funkce streamování videa přímo na obrazovku infotainmentu vozů Tesla. Tato nová funkce bude sloužit především pro krácení dlouhé chvíle každého, kdo bude ve voze sedět a zároveň bude součástí nového módu.

Jedna fanynka Elona Muska na Twitteru jej totiž požádala, zda by nemohly mít vozy karaoke mód a generální ředitel automobilky jí na to odpověděl, že se vskutku chystají vydat speciální mód, který ponese název „Tesla Car Karaoke“. Ten by měl dle jeho slov přijít s chystanou verzí softwaru vozu s označením číslo 10.

Tesla Car Karaoke hopefully ready in OTA software update version 10. Just played Missile Command, Asteroids & Lunar Lander in V9. Really fun!

— Elon Musk (@elonmusk) 24. srpna 2018

Hudba v Tesle

Jak přesně by karaoke mód vypadal, si nedokážeme moc dobře představit. Nicméně fanynka na Twitteru žádala o text písní, které by byly zobrazovaný na obrazovce vozu. To nám ovšem nepřijde jako příliš dobrý nápad, tedy rozhodně ne dobrý v případě, kdy by si takové karaoke chtěl zazpívat řidič během řízení. Sledování souvisle běžícího textu na obrazovce a zároveň sledování provozu moc dohromady nepůjde, a proto doufáme, že Tesla bude myslet na veškerá bezpečností rizika a karaoke mód nebude řidiče ubírat o pozornost.

Tesla navíc uvažuje, že by vyvinula i vlastní hudební streamovací službu, která by mohla nahradit služby třetích stran jako je Slacker v USA a Spotify v Evropě.

Nový připravovaný update by měl dorazit během několika týdnů. Kdy se dočkáme desítky, však momentálně není vůbec jasné. Proto si všichni milovníci zpěvu ve voze musí ještě počkat a zpívat bez nápovědy.

Nahoru