menuMENUHledat

Nový update na systém 8.0: aktualizované mapy, ochrana proti přehřátí kabiny a lepší Autopilot!

22.09.2016 17:42 | Autor: BP | Zdroj: teslarati.com
Nový update na systém 8.0: aktualizované mapy, ochrana proti přehřátí kabiny a lepší Autopilot!

Tesla vypustila svůj nový update systému na Verzi 8.0. Projděte si s námi první pohled na nový software. Výrazné změny jsou vidět nejen v uživatelském prostředí, svůj podíl má i Autopilot a mapy.

Updaty se dále týkají vylepšeného Media Playeru, aktualizovaných map a samozřejmě neustále skloňovaného Autopilota.

Do nového systému chtěl Elon Musk vložit i funkci, která bude chránit malé děti a zvířata před nebezpečným přehřátím, pokud zůstanou náhodou zavření uvnitř auta. Tesla potvrdila přidání funkce “Ochrana proti přehřátí kabiny”. Ta by měla zajistit bezpečnou teplotu uvnitř vozu, i když je vypnutý.

Software Version 8.0 se bude stahovat do Modelů S a Modelů X během následujícího týdne.

Intuitivní Media Player

Media Player dostal vylepšení, které uživateli umožní vložit oblíbený obsah do popředí. Vyhledávání je mnohem jednodušší, je možné se dostat ke streamovaným rádiím, živému vysílání, atd.

Hlasové příkazy

Ovládání hlasem je jednodušší a přehlednější. Pokyny jsou rychlé, stejně jako odpovědi. Uživatel se může plně soustředit na řízení a to, co se děje na silnici.

Ochrana proti přehřátí kabiny

Tato funkce je zaměřena především na bezpečí dětí a domácích mazlíčků. Je zde pro případ, že někdo zůstane uzavřen ve voze a teplota uvnitř začne nebezpečně stoupat. S novou funkcí zůstane kabina v bezpečné teplotě, a to i když je auto vypnuté. (Což je možné díky výkonným bateriím.)

Rozšířené mapy

Mapy, navigace a plánovač tras se nově budou zobrazovat přes celý displej. Zároveň budou ukazovat nejdůležitější detaily celé trasy.

Vylepšení Autopilota

Jak se můžete dočíst ve článku o aktuálním updatu Autopilota, největší změnou je především využívání palubního radaru. Ten si za pomoci dalších systémů tvoří neustálý, aktuální 3D obraz svého okolí a snaží se dosáhnout co nejvyššího bezpečí.

Více podrobností na oficiálních stránkách Tesly.

This article appeared at TESLARATI. Follow TESLARATI on Twitter.

Galerie k článku

tesla-version-8-release-notes-16-494x658tesla-version-8-release-notes-12-327x437tesla-version-8-autopilot-improved-radar-1024x535tesla-version-8-maps-1024x878tesla-version-8-release-notes-17-991x1321tesla-version-8-media-player-903x1024
Nahoru