menuMENUHledat

První nahlédnutí do nového interiéru Modelů S a X

30.05.2018 07:57 | Autor: VS | Zdroj: reddit.com, electrek.co
První nahlédnutí do nového interiéru Modelů S a X

Design vozů Tesla je sice nadčasový, ale i tak neuškodí občas udělat nějakou tu aktualizaci či změnu. Tesla nyní trochu oživení dopřála interiéru určenému pro Modely S a X a výsledek nevypadá vůbec špatně.


Tmavší černá a dubový obklad

O plánovaných aktualizacích interiéru jsme vás informovali nedávno. Ne, že by byly doposud nabízené barevné varianty interiéru zastaralé, ale Tesla ráda vyslyší prosby svých zákazníků a ti si několik změn přáli.

Změny se týkají především nové povrchové úpravy v tmavším grafitovém odstínu, který se bude používat u všech tmavých částí nabízených variant interiéru, což znamená, že bude součástí každé z nabízených interiérových variant.

Tou největší změnou je však nově pojatá varianta “Cream Premium“. Tesla přidala novou povrchovou úpravu pojmenovanou “Oak Decór“, tedy dubový obklad, který bude dostupný pouze pro tuto variantu. Ta kombinuje bílou barvu čalounění, středového tunelu a palubní desky, spolu s obkladem. Navíc je nyní tato varianta barevného provedení interiéru o něco, světlejší než byla původně nabízená verze.

Ne pro každého

Tmavě grafitová úprava se bude dodávat se všemi verzemi Modelů S a X. “Cream Premium“ s dubovým obkladem však bude k dispozici pouze pro slabší Modely S a X, tedy ne pro verze Performance.

Jak je na fotkách patrné, tmavší černé části interiéru vytvářejí u verze “Cream Premium“ poměrně vysoký kontrast, který nemusí každému padnout do oka. Ostatní provedení interiéru však mají ten problém, že od sebe nejsou na první pohled jasně rozeznatelné. Proto ti, kteří chtějí mít svůj Model S, nebo X skutečně výjimečný, rozhodně rádi sáhnou po světlé variantě, která vypadá skutečně velice prémiově.

Nahoru