menuMENUHledat

Tesla bude mít premiéru na LA Auto show

16.11.2016 08:00 | Autor: BP | Zdroj: teslarati.com
Tesla bude mít premiéru na LA Auto show

Tesla oznámila dlouho očekávaný debut na Auto salonu v Los Angeles. Událost každoročně přiláká největší jména ze světa výrobců aut, kalifornská domácí automobilka se ale této akci vyhýbala rok co rok.

Boj se zostřuje a Tesla se potřebuje předvést

S porovnáním s ostatními autosalony, kterých se Tesla účastnila, je ten v LA relativně malý. Teslu jsme mohli potkat na mezinárodním autosalonu v Detroitu, na pařížské Motor Show nebo na Geneva Motor Show. Kalifornie je navíc pro Teslu domácí hřiště a zároveň největší trh. Reklamu jí tam dělají skutečné Modely S a Modely X, které se prohánějí ulicemi.

Situace se ale mění. Tesla hodlá příští rok vyrazit na trh s široce dostupným Modelem 3. Boj se zostřuje. Tesla konečně přímo útočí na pole klasických automobilek a vzhledem ke skvělému výsledku za třetí kvartál to vypadá na úspěšné završení celého roku.

Model X dostane do vleku mobilní Design studio

Tesla chystá na uvítanou v LA velkou pompu. Očekává se, že představí mobilní Design Studio. Přívěs, který můžete vidět na úvodním obrázku, za sebou táhne elektrické SUV Model X. Mobilní galerie by měla přilákat co nejvíce lidí na první pohled. Tesla s ní tímto stylem podniká "představovací cestu" napříč Severní Amerikou.

O představení Tesly na LA Auto Show budeme i nadále informovat...

This article appeared at TESLARATI. Follow TESLARATI on Twitter.

Nahoru