menuMENUHledat

Tesla Model S for Kids nabízí testovací jízdy

13.05.2016 09:33 | Autor: BP | Zdroj: teslarati.com
Tesla Model S for Kids nabízí testovací jízdy

Tesla Model S for Kids je věrná kopie elektrického sedanu. Jezdí na elektřinu, má vlastní baterie, za volantem ale sedí malé dítě. Zmenšeninu Modelu S je možné vyzkoušet během testovací jízdy!

Model S for Kids je vybaven baterií 130 Wh nebo 190 Wh

Za technologickou vychytávkou stojí společnost Radio Flyer. Mini-Teslu vyrábí se souhlasem a pod dohledem Elona Muska, ten nedávno na Twitteru autíčko komentoval slovy "opravdu zábavné". Napodobenina oblíbeného elektrického sedanu je vyrobena z plastu a jezdí rychlostí maximálně 9,6 km/h. Stejně jako u originálního vozu je možné si vybrat barvu karoserie a disků, typ baterie (dle výkonu 130 Wh nebo 190 Wh) a dokoupit další vymoženosti jako obal nebo vlastní poznávací značku. Cena začíná na 499 dolarech (cca 12 tisíc Kč), plně vybavený Tesla Model S for Kids vyjde rodiče na 700 dolarů (přibližne 16,5 tisíc Kč).

Exkluzivní testovací jízda jen pro zvané na vlastním mini-okruhu

Výrobce se rozhodl vypilovat celý proces nákupu mini-Tesly do nejmenších detailů a přidal další bonus v podobě možnosti testovací jízdy. Stejně jako společnost Tesla, i Radio Flyer se rozhodla na testovací jízdu pozvat jen pár vyvolených. Vybraní rodiče dostanou exkluzivní pozvání. Společnost dokonce připravila speciální testovací dráhu, na které se potenciální malí majitelé mohou projet.


This article originally appeared at TESLARATI. Follow TESLARATI on Twitter.

Nahoru