menuMENUHledat

Tesla Model X dostane narozeninový easter egg s Marilyn Monroe

09.03.2018 09:51 | Autor: VS | Zdroj: youtube.com, teslarati.com, twitter,com
Tesla Model X dostane narozeninový easter egg s Marilyn Monroe

Nejnovější easter egg od Tesly bude určen pouze pro Model X a Musk jej označil jako zatím vůbec nejzábavnější. Elektrické SUV totiž bude zpívat písničku Happy Birthday ve verzi od legendární Marilyn Monroe.


Specialitka jen pro Model X

Easter eggy k Tesle neodmyslitelně patří a fanoušky po celém světě jsou vždy nedočkavě očekávány. V minulosti se objevil například speciální vánoční easter egg pro navigaci nebo speciální taneční choreografie určená výhradně pro Model X, který při spuštění Celebrating Mode začne hrát hudbu a do ní máchat svými dveřmi. A právě pro tento model se rýsuje další zajímavé překvapení.

Elon Musk na svém twitteru odpověděl jednomu z fanoušků, který navrhoval, že by Model X mohl obsahovat určitý narozeninový pozdrav, který by byl doprovázen o speciální světelné a zvukové efekty. Muskova reakce byla velmi pozitivní a uživateli @FutureCars360 odpověděl, že Tesla velmi brzy naučí Model X zpívat písničku Happy Birthday a přidal odkaz na světově proslulou verzi od Marilyn Monroe.

Will have Model X do a cover of Happy Birthday by Marilyn Monroe https://t.co/8TaiBF6HLs

— Elon Musk (@elonmusk) 7. března 2018

Fanoušci přijali tuto informaci s velkým nadšením, i když mnozí z nich vidí v odpovědi notnou dávku ironie. Muskovy myšlenky však není radno podceňovat. Vzpomeňme, jak to dopadlo s jeho výrokem o plamenometech.

Všechno nejlepší, pane prezidente

Verze, kterou Musk ke své odpovědi přidal, nese název Happy Birthday Mr President (Všechno nejlepší, pane prezidente). Marilyn Monroe ji zazpívala ku příležitosti 45. narozenin bývalého prezidenta Spojených států amerických Johna F. Kennedy. Akce, na které slečna Monroe vystoupila, se konala 19. května 1962 v Madison Square Garden a byla součástí reprezentativního večírku demokratů. Skutečné narozeniny měl však JFK až za deset dní.


Marylin Monroe spolu s JFK. 19. května 1962, Madison Square Garden

O Marylin Monroe se vedly zvěsti, že má s prezidentem Kennedym pletky. Na své vystoupení dorazila se zpožděním, a tak byla uvedena jako zpožděná Marilyn Monroe. Na pódium vstoupila oděná do velice odvážných šatů, což ovšem nebylo u Marylin nic neobvyklého. Tím si okamžitě vysloužila bujarý aplaus od přítomných pánů. Následovně začala zpívat své přání tak emotivním způsobem, že se tento moment navždy zapsal do amerických moderních dějin.

Americká zpěvačka později nazpívala ještě jeden song věnovaný JFK. Ten nesl název Thanks for the Memory. Zda se několik veršíků i z této písně dostane do Modelu X, není prozatím známo.

Rozhodně se můžeme těšit na Happy Birthday, která by se mohla stát další absolutně „nezbytnou funkcí“ Modelu X. Tak totiž označil Jeremmy Clarkson Celebrating Mode při svém testování Modelu X pro pořad Grand Tour.

Na záznam celého vystoupení se můžete podívet zde:

This article appeared at TESLARATI. Follow TESLARATI on Twitter.

Nahoru