menuMENUHledat

Tesla v praxi VI: 200 tisíc rekordních ujetých kilometrů s Modelem S, jak se změní?

06.05.2015 10:38 | Autor: BP | Zdroj: teslamotors.com
Tesla v praxi VI: 200 tisíc rekordních ujetých kilometrů s Modelem S, jak se změní?

Jakmile přijde nový update Modelu S, vrací se Dante Richardson podle svých slov do dětských let. Stejně jako si kdysi říkal nad pytlíky Cracker Jacks: „Co bude nového v tomhle?" S Modelem S je to stejné. Vždy tu bude nová záhadná hračka, která čeká, až jí někdo objeví.

Přes noc "nové" auto

Model S pro Danteho znamená vzrušení a očekávání. Zvlášť se mu líbí představa, že všechny změny, ke kterým dojde, jsou realizovány, aby pomohly a zlepšily požitek z jízdy.

Dante Richardson, psychiatr žijící ve Washington DC, je jedním z mnoha majitelů Tesla, kteří své auto milují. Fascinuje ho představa, že se vůz sám vylepší přes noc.

Nemůže si vynachválit ani všechny funkce a vymoženosti, kterými Tesla oplývá. Rád plánuje dlouhodobé výlety po trase Superchargerů, bez auta cestuje zcela minimálně. (Zní to jako beznadějný nadšenec, jasně, ale někde ten entusiasmus mít základ musí, nemyslíte?)

Má naježděno skoro 200 000 km

Softwarové updaty jsou jen jeden z mála důvodů, proč Richardsonovo nadšení z Modelu S neustupuje. A to po dvou letech, co ho vlastní.

„Nevím, jestli jsou to softwarové updaty nebo prostě věci, které jsem objevil během používání vozu, ale připadá mi, že čím déle s Modelem S jezdím, tím lepší je.”

A že tedy má co porovnávat. Se svým Modelem S najezdil kolem 200 tisíc km. Tedy víc, než kterýkoliv individuální majitel Tesla na světě.

Jak vůbec přišel k Tesle?

Článek pokračuje na další straně.
Nahoru