menuMENUHledat

Tesla v praxi XVII: Jak se stát členem programu "Destination Charging"

08.03.2016 09:27 | Autor: BP | Zdroj: teslarati.com
Tesla v praxi XVII: Jak se stát členem programu "Destination Charging"

V listopadu minulého roku jsem měla jasnou vizi: Najít malou restauraci a zařídit jí vlastní parkovací stání a dobíjecí místo v blízkosti Wilkes-Barre. Důvod byl jasný. Poblíž nebyly ani dobíjecí stanice programu “Destination Charging”, natož Superchargery. Po spoustě hledání jsem vybrala Breaker Brewing Company.

Do Breaker Brewing jsem se vydala společně s dalším majitelem Tesly

Věci se daly do pohybu. Poslala jsem do společnosti Breaker Brewing e-mail, který obsahoval vysvětlení ohledně nabíjení vozů Tesla, “mrtvé zóně” právě z tohoto hlediska a rovnou jsem připojila URL adresu a požádala, aby mi zavolali v případě zájmu, abychom mohli všechno prodiskutovat.

Chvíli potom se ozval sám majitel, Mark, který se zajímal především o praktickou stránku věci, jako požadavky nabíječky. Řekla jsem mu, že budu ve městě v pátek a že bych ráda navštívila jeho restauraci a ukázala mu své auto. Také jsem rovnou zlanařila dalšího majitele/nadšence vozů Tesla, který byl ve městě kvůli svátkům Díkuvzdání a společně jsme se vydali do Breaker Brewing na jídlo a popovídat si.

Mark mi ukázal parkovací místo, které zamýšlel využít pro nabíječku a ptal se, jestli by vyhovovalo našim záměrům. Právě v tu chvíli jsem si uvědomila, že si myslí, že pracuji pro program “Destination Charging”. Trochu zahanbeně jsem mu vysvětlila, že jsem jen nadšená majitelka, která viděla skvělou příležitost a snažila se ho přesvědčit, aby se podíval, co Tesla reálně nabízí.

Článek pokračuje na další straně.
Nahoru