menuMENUHledat

Vyhrajte Teslu Model 3 bratra Elona Muska

26.02.2018 09:43 | Autor: VS | Zdroj: teslarati.com, instagram.com, facebook.com, youtube.com, biggreen.org
Vyhrajte Teslu Model 3 bratra Elona Muska

Tesla Model 3 nepatří mezi naprosto dostupné vozy, a proto si ji nemůže dovolit každý. Pokud je i váš rozpočet omezený, ale Teslu byste si moc přáli, nyní máte jedinečnou šanci, jak ji získat. Můžete totiž vyhrát jedinečný Model 3 samotného Kimbala Muska.


Podpoř a vyhraj

Příjmení Musk je zákonitě spojeno s úspěchem a nemusí jít nutně o Elona Muska. Elon má totiž mladší sestru, která je poměrně úspěšnou režisérkou a producentkou a bratra, který se podílí na několika Elonových projektech a má i své osobní aktivity.

Jedním z Kimbalových osobních projektů je Big Green, což je nezisková organizace, která se soustředí na pomoc dětem napříč celým světem. Na tuto neziskovou organizaci se skládají dárci z celého světa, a aby je Kimbal motivoval k další podpoře, rozhodl se, že jeden z dárců vyhraje jeho osobní a plně personalizovaný Model 3. Ten má výrobní číslo 0006 a jedná se o jedno z vůbec prvních vyrobených vozidel tohoto typu, které může být třeba vaše.

Co je víc než dětská radost?

Pro propagaci této akce byl natočen i videospot, ve kterém Kimbal Musk představuje sama sebe a svůj projekt Big Green a vyzývá zájemce, aby se zúčastnili velké soutěže o jeho osobní Model 3. Zároveň se v něm baví s dětmi, jak by měl vypadat jeho nový automobil.

Zájemci o podporu Kimbalova projektu a tedy i o jeho Model 3 jsou odkazováni na stránky omaze.com/tesla. Zde se čtenář dozví veškeré potřebné informace ohledně své dotace a také pravidla soutěže. Projekt můžete podpořit hned několika částkami, čím vyšší částka je, tím vyšší je i šance, že bude dárce vylosován. Například s částkou 10 dolarů si dárce kupuje 100 pomyslných lístků do tomboly, se 100 dolary je to již 2000 lístků a v případě pětitisícového daru dostává dárce 50 tisíc pomyslných lístků. Na detailní záběry vozu, o který se soutěží, se můžete podívat ve videu na osobním facebookovém profilu Kimbala Muska.

Mrkvička a řepa na školních pozemcích

Veškeré výtěžky z této akce půjdou jen ve prospěch zmiňovaného projektu Big Green, který si klade za cíl propojit děti s myšlenkou ekologie a dodávat jim zdravé potraviny prostřednictvím sítě vzdělávacích zahrad a programů zvyšující povědomí dětí o tom, co je zdravé jídlo. Za příspěvek ve výši padesáti dolarů je tento projekt schopen zajistit semínka, rostliny a hnojiva pro celou jednu školní zahradu na dobu jednoho roku. Nabídka možnosti vyhrát Model 3 může zajistit projektu Big Green dostatek financí, aby poskytoval školám vše potřebné po dobu několika let.

Kimbal Musk se v současné době angažuje v takových projektech, jako je Tesla Motors, SpaceX, Anschutz Health and Wellness Center nebo Chipotle Mexican Grill. Je o něm známo, že je velký nadšenec do vaření a skrze tento koníček se dostal i do kontaktu s místními farmáři. Ti jej přivedli na nápad zprostředkovat pěstování plodin i dětem ve školách, čímž vznikl projekt Big Green. Ten do dnešního dne postavil přes 200 vzdělávacích zahrad po celých Spojených státech.

 

Nahoru