menuMENUHledat

Tesla v praxi XXVI: Máme doma tři Tesly!

06.10.2016 16:24 | Autor: BP | Zdroj: tesla.com

Výhody, které skýtá Autopilot

Jednoho dne jsem měl nehodu a ulítlo mi kolo. Jako náhradu jsem prozatimně dostal jinou Teslu, ta ale byla vybavená Autopilotem. Změnilo mi to život. Další den jsem šel a objednal Model S P90D (moje druhé Sko). Právě Autopilot tvoří budoucnost, která v autech dřímá. Ale díky Tesle je pro mě budoucnost už teď a tady.

Později jsem si pořídil i nový Model X. Upřímně – ani nedokážu vyjádřit, jak úžasné auto to je. Každý den, každá jizda, moje nadšení nezná mezí. (Pokud Vám celý můj příběh přijde jako jedna obří reklama Tesly, varuji Vás předem, jsem skalní nadšenec a lepší to se mnou nebude.) Autopilot snížil můj stres a zvýšil bezpečnost. Dojíždění je pro mě komfort i produktivně strávený čas. Nemůžu si pomoct. Prostě tu vychytávku zbožňuji.

Noví přátelé kamkoliv jedu

V rodině máme takovou tradici. Každé nové auto pojmenujeme po domácím mazlíčkovi. Začali to už moji prarodiče. Model X se proto jmenuje Huska, stejně jako můj pes. Jízdy autem miluje. Kufr je dost prostorný na psí pelíšek, spánek neruší žádné otravné zvuky, ani divné pachy. Ideální vůz pro všechny členy rodiny.

Je to zvláštní, ale mezi majiteli vozů Tesla existuje zvláštní spojení. Kdykoliv někam jedu a potkám Teslu v protisměru, se řidičem na sebe mávneme. U Superchargerů si navzájem sdělujeme zážitky z cest. Stát se majitelem Tesly je jako být přijat do zvláštního klubu nebo tajného spolku. Nejdůležitější je, že všichni sdílíme stejný přístup. A nemůžeme se dočkat, až přijmeme do klubu další nadšence jako jsme sami!

Autor: Mark Seeger

Zdroj: tesla

Nahoru