menuMENUHledat

TOP 5 vychytávek, které nesmějí chybět v žádné Tesle!

12.10.2018 09:07 | Autor: VS
TOP 5 vychytávek, které nesmějí chybět v žádné Tesle!

Pokud jste majitelem automobilu Tesla a potrpíte si na to, aby byl váš vůz dokonalý do posledního detailu, pak se vám rozhodně bude zamlouvat náš dnešní článek. Podíváme se totiž na nezbytné doplňky, kterými byste si měli váš automobil dovybavit.


Mít automobil, který je připravený úplně na všechno, je samozřejmě vždy užitečné, tento článek však nebude o tom, že je dobré v Tesle vozit vzduchový kompresor, sadu na rychlou opravu kol či vodu do ostřikovačů. Dnes se podíváme na skutečně vymazlené vychytávky, které ocení každý milovník elektromobilů značky Tesla..

Ochranné sklo centrální obrazovky

Vozy Tesla jsou pověstné svými obřími obrazovkami infotainmentu, které doslova vévodí celému interiéru a jsou hlavním komunikačním prostředkem mezi řidičem a vozem. I to je důvod, proč na obrazovce často ulpívají otisky prstů, které jsou zejména na černém podkladu dost patrné a nevzhledné.

Stejně jako obrazovku u vašeho mobilního telefonu můžete ochránit i svou obrazovku v Tesle tvrzeným sklem, které na obrazovku nalepíte a tím předejdete ulpívání otisků prstů. Zároveň nehrozí, že by mohla být obrazovka poškrábána a v případě nehody je tvrzené sklo schopno udržet střípky rozbitého skla pohromadě, a ty tak nemohou nikoho poranit.

Fólie centrální konzole

Podobnou vychytávkou je i ochranná fólie středové konzole. Pokud máte detaily v interiéru v provedení lakovaného piana, velmi brzy se na něm začnou objevovat nepěkné šmouhy a otisky prstů.

Tento problém můžete opět vyřešit pomocí fólie, kterou zakryjete lesklý lak, tím jej ochráníte a zároveň zamezíte ulpívání otisků. Na výběr máte z celé řady barevných provedení a matných i lesklých variant, takže si můžete interiér přizpůsobovat podle svého a v momentě, kdy se vám okouká, můžete folii vyměnit. Instalace je velmi jednoduchá a zabere jen pár minut.

Bezdrátové nabíjení

Bezdrátové nabíjení je moderním způsobem jak si nabít váš telefon. Pozor, je důležité, aby váš mobil tuto funkci podporoval. Bezdrátově nabíjet můžete také ve vaší Tesle. Stačí si jen koupit vhodnou podložku, která jej umožňuje. Na ni pak jen stačí mobil položit a nechat jej nabíjet. Žádné kabely, žádné hledání elektrických zásuvek.

Koberečky

Pokud si budete kupovat nový vůz od Tesly, vždy věnujte pozornost každému detailu a platí to i o koberečcích do vozu. Originální koberečky prodávané Teslou jsou na náš vkus příliš malé. Proto jsme pátrali a na internetu skutečně můžete nalézt mnohem větší koberečky, které i lépe vypadají.

Chromovaná ochrana prahů

Další detail, který vypadá jako zbytečnost, ale není tomu tak. Chromované ochrany prahů automobilu totiž napomáhají k udržování čistoty uvnitř vozu a ochraňují lemy, které nebudou poškrábané. Vozu navíc dodávají na prémiovém vzhledu a eleganci.

Všechny tyto detaily seženete pro Model S, Model X, tak i na Model 3, až dorazí do Evropy. Na českých e-shopech však příliš velkou nabídku podobného zboží nenajdete. Zabrousit budete muset na zahraniční prodejní servery jako je Amazon.com, AliExpress.com či eBay.com. Tak šťastný lov! A pokud by vás napadly další vychytávky, které by našly své uplatnění i v Tesle, rozhodně se o ně podělte na našich facebookových stránkách.

Nahoru